INDILA u Kombank Areni 26. maja!

Najaktuelnija francuska pevačica INDILA, koja je osvojila muzičku scenu globalnim  hitom „Derniere Danse““, nastupiće u Kombank Areni, 26. maja 2015.godine!
Očaravajuća pevačica za kratko vreme doživela je ogroman uspeh kako širom Evrope tako i kod nas. Njen prvi singl osvojio je prve pozicije na listama slušanosti u preko 25 zemalja!
Pored mega hita ““Derniere Danse““  (sa preko 187 MILIONA YouTube pregleda) trenutno su aktuelni singlovi : ““Tourner Dans Le Vide” (41 milionYouTube pregleda) koji ozbiljno “preti” da ugrozi slavu prethodnog hita jer je već zavladao top listama, a ova pesma neverovatno je popularna i na našim prostorima; kao  i ““Love Story” i ““S.O.S””.
Indilin debi album ““Mini World””, jedan je od najuspešnijih albuma prošle godine, a kao dokaz tome je multiplatinasti tiraž širom Evrope  i  prva pozicija u više od 15 zemalja.
Ova mlada umetnica, kojoj je pravo ime Adila Sedria, rođena je u Parizu 1984. godine i ima veoma interesantne korene; osim što je Francuskinja ona je takođe i indijskog, kambodžanskog, alžirskog i egipatskog porekla, odakle dolazi orijentalni zvuk u njenim melodijama, kao i vokalne deonice koje su karakteristične za pevače arapskih zemalja.
Nedavno je osvojila Evropsku MTV nagradu za „Najboljeg francuskog umetnika 2014“, „“Victoires de la Musique““ i EBBA nagradu za Francusku.
Njena Facebook stranica je dostigla 3.8 miliona fanova,  njen Youtube kanal ima preko 810.000 pretplatnika.
Indila će 26. maja nastupiti u Kombank Areni u okviru novog programskog koncepta, festivala “New Divas”  koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske ali i naše muzičke scene.