22.05.2018

MLADI KRALj POPA DžEJSON DERULO 28. OKTOBRA U ŠTARK ARENI

Jason_port_1.jpg

Autor najvećih aktuelnih hitova pop muzike, Džejson Derulo, nastupiće 28. oktobra u Štark Areni!

Svetska superzvezda, trenutno je najpoznatiji po zaraznoj “Tip Toe”, hitu "Swalla"sa preko milijardu prikaza na YouTube-u, „If I'm Lucky“  i pesmi “Colors”,, koja je i himna 2018 FIFA Svetskog prvenstva.

Sa preko 102 miliona pregleda i ekvivaletne prodaje širom sveta, oba njegova hita "Watcha Say" i "Talk Dirty" [feat. 2 Chainz] dostigla su četvorostruko platinasti status, dok su "Want To Want Me" i "Ridin' Solo"  zaradili trostruko platinasti. ““Trumpets", "Wiggle" [feat. Snoop Dogg] i "In My Head"  osvajaju dvostruko platinasta priznanja. 

Platinasti singlovi uključuju uključuju "Marry Me", "The Other Side" i "It Girl", dok su "Get Ugly" i "Dont Wanna Go Home"  prošli kao zlatni. Strimovi njegovih numera prelaze 6.3 milijarde, a pregledi na YouTube-u prešli su 4 milijarde. Na radiju, njegova muzika došla je do više od 20 milijardi slušalaca, sa preko 3.5 miliona puštanja!

Ulaznice u prodaji po cenama od 2990 dinara na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima Eventima i onlajn na www.starkarena.co.rs

Servisi

Želite li da primate naš e-bilten?
Budite prvi koji će saznati novine u
ŠTARK ARENI.
UKUCAJ SVOJU e-mail ADRESU.


Grad Beograd

Sva prava zadržana © 2018 Stark Arena
Uslovi korišćenja web portala