16.05.2018

Važno obaveštenje za sve vlasnike ulaznica za Fajnal For

F4_basic_dark.png

Evroliga želi da podseti sve koji će prisustvovati Turkish Airlines EuroLeague Final Four turniru na nekoliko važnih pravila događaja i da ponudi savet organizacije u cilju obezbeđivanja sigurnogužitka u igrama za svefanove.

Pristup Areni

Pristup Areni biće dozvoljen samo fanovima koji imaju validne ulaznice (Pogledati listu ovlašćenih prodajnih mesta ispod). Preporučujemo svim fanovima da dođu dosta ranije pre početka svih utakmica kako bi se osigurao neometan ulazak. Vrata će se otvoriti dva sata pre prve utakmice, odnosno 16:00 časova po lokalnom vremenu u petak i 15:00 časova u nedelju. Organizatori događaja, kao i lokalna policija, savetuju raniji dolazak. Ulazak u Arenu i sigurnosni protokoli možda će trajati duže nego što je očekivano. Samo fanovima sa ulaznicama biće dozvoljen ulazak u krug Arene,fanovi bez ulaznica ne bi trebalo da dolaze.

 

Pravilnik ponašanja za fanove i najčešće postavljana pitanja posetilaca

 

Podstičemo sve fanove da pogledaju pravilnik ponašanja i najčešće postavljanja pitanja pre nego što posete Arenu.

Ovi dokumenti obezbediće fanovima sve važne informacije potrebne za pristup Areni tokom oba dana takmičenja.

Uslovi: http://www.eventim.rs/euroleague/en/terms_of_use/

Najčešće postavljana pitanja:  http://www.eventim.rs/euroleague/en/faq/

 

Važno je da fanovi pogledaju listu nedozvoljenih predmeta* takve predmete neće biti dozvoljeno uneti unutar kruga Arene zbog propisa lokalne policije.  Ako neki od zabranjenih predmeta bude pronađen, imajte u vidu da neće biti nikakvog mesta za skladištenje ili ormarića gde bi se mogli odložiti tokom trajanja utakmice. U slučaju da kovani novac bude donet u Arenu, dobrotvorne organizacije će postaviti kutije duž svih ulaza gde će biti moguće ostaviti kovani novac i tako ga donirati humanitarnim organizacijama.

Bilo koja kupovina unutar Štark Arene mora biti obavljena papirnim novcem, plaćanje karticom se ne prihvataAnchor. Za hranu i piće ubarovima Arene mogu se koristiti isključivo Srpski dinari. Na štandovima za prodaju biće moguće plaćati dinarima ili evrima u papiru.

Važno je da svi fanovi izbegnu donošenje takvih predmeta kako bi se olakšala cirkulacija ljudi na ulazima i smanjili redovi kao i vreme čekanja.

*Zabranjeni predmeti: alkoholnapića, hrana, flaše, konzerve i svi drugi tipovi posuda; narkotici, psihoaktivne i stimulativne droge kao i sve slične supstance; politički i reklamni materijal kao i materijali ksenofobične/homofobične/rasističke prirode; staklo; toksične supstance; torbe veće od 40cm x 40cm; bilo kakva vrsta oružja ili predmeta koji se mogu koristiti u te svrhe (upaljači, kovani novac, kišobrani, štapovi, ambalaže pod pritiskom, barjaci, motorne kacige itd); megafoni, vuvuzele, trube, profesionalne kamere; selfi štapovi, laseri, rakete, vatromet, eksplozivili, uopšte, zapaljivi, dimljeni ili korozivni proizvodi.

Transparenti su dozvoljeni pod strogim uslovima. Veličina banera ne sme prelaziti 1 puta 2 metra i može biti postavljen samo na lokacijama ovlašćenim od strane Evrolige.

 

Ovlašćeni prodavci

 

Ulaz u Arenu biće zabranjen svakom fanu koji ne poseduje validnu ulaznicu kupljenu od oblaščenih prodavaca ovog događaja. Ovlašćeni prodavci su:

Euroleague.net and f4tickets.com
Mytigo
Detur
Viagogo (official marketplace)
Final Four qualified clubs

Svaki drugi prodavac koji ovde nije naveden je ilegalni prodavac. Molimo vas da prijavite bilo koju ilegalnu prodajuna e-mejl adresu: f4tickets@euroleague.net

Zahvaljujemo se unapred za vašoj saradnji i radujemo se da vas vidimo u Beogradu!

Uživajte u Turkish Airlines EuroLeague Final Four 2018.

Kakva su pravila ulaska za decu?

Deca uzrasta ispod 16 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe od 18 ili preko. Deca koja nisu dostigla uzrast od 36 meseci do 18.Maja 2018. mogu ući u Arenu bez Ulaznice pod uslovom da ih prati odrasla osoba, sa kojom će deliti sedište. Deci rođenoj pre 18. Maja 2015. godine neće biti dozvoljen ulazak u Arenu bez Ulaznice. Kako bi potvrdili godine deteta, njihova lična karta ili bilo koji dokument sa godištem, mora biti pokazan na ulasku.

Da li mogu da ponesem kameru za snimanje slika ili kratkih video zapisa tokom događaja?

Standardne ručne kamere i HD i digitalne kamere do 10 megapiksela su dozvoljene u Areni kao i korišćenje audio opreme sa rezolucijom većom od 10 megapiksela. U ovom slučaju, identifikacija osobe koja donosi opremu, zajedno sa detaljima o opremi, može se tražiti u informacione svrhe.  Zabranjeno je snimanje fotografija koje nisu predviđene za ličnu upotrebu. Takođe, zabranjeno je i snimanje, reprodukcija i/ili prenošenje događaja (bilo pre događaja, tokom njegovog trajanja, pauze ili pola vremena, ili nakon događaja), u potpunosti ili delimično, na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na prenos preko interneta i mobilnih telefona.

Servisi

Želite li da primate naš e-bilten?
Budite prvi koji će saznati novine u
ŠTARK ARENI.
UKUCAJ SVOJU e-mail ADRESU.


Grad Beograd

Sva prava zadržana © 2018 Stark Arena
Uslovi korišćenja web portala