05.04.2018

PARTNERSTVO ATLANTIK GRUPE I ŠTARK ARENE U NAREDNIH 5 GODINA

AA_L2583.JPG
Jedan od simbola Beograda i Srbije, najveća dvorana u regionu, od 2018. godine zove se ŠTARK ARENA.  Naslovni partner arene u narednih 5 godina je Atlantik Grupa, regionalni lider koji okuplja brendove sa dugom tradicijom kvaliteta među kojima prednjači upravo Štark.
 
Direktor Štark Arene, Đorđe Milutinović, je prilikom svečanog obeležavanja početka partnerstva izjavio da će arena sa ponosom nositi novo ime i najavio brojne velike događaje iz oblasti muzike, sporta i porodične zabave, kao i mnoga unapređenja koja očekuju Štark Arenu do kraja tekuće godine.
 
Direktor Atlantik Grupe za Srbiju, Vladimir Čupić, rekao je da veruje u odličnu saradnju i poželeo mnoge uspešne projekte kojima će Štark Arena biti domaćin, sada u potpuno novom, ali prepoznatljivom brendingu Štarkovog srca, kao simbol pažnje, brige i prijateljstva, istih vrednosti koje ćemo promovisati i u našem partnerskom projektu - Štark Areni. 
 
Prilikom svečanog obeležavanja partnerstva, predstavljen je zvaničan logo i novi spoljašnji i unutrašnji izgled Štark Arene, koja će u bojama novog sponzora nastaviti da bude jedan od najprepoznatljivijih obeležja Beograda.
 
 
O Štark Areni:
Najsavremenija višenamenska dvorana za sport, kulturu, zabavu, izložbe, sajmove, kongrese i druge manifestacije. 
Objekat sa najmodernijom tehnologijom, univerzalne upotrebe
Prosečna godišnja poseta preko pola miliona ljudi
ŠTARK ARENU čini kompleks koji se sastoji od: velike dvorane, male dvorane (Mala Arena) i parkinga 
Površina objekta 48,000 m2
Broj posetilaca: od najmanjih kapaciteta za 1,500 ljudi do 20,000 ljudi
Prvi događaj koji je održan bio je predolimpijski košarkaški turnir Dijamantska lopta 2004. godine
Kao uspomena na prvi događaj održan u areni postavljena je Dijamantska košarkaška lopta na severnom platou, spomenik čiji je autor Miodrag Živković, a najniža tačka spomenika nalazi se na visini od preko 3,5 m
Arena aktivno radi od 2016. godine, od kada je bila domaćin najvećim međunarodnim takmičenjima, velikim svetskim zvezdama i brojnim značajnim manifestacijama
Članica Evropske asocijacje arena (EAA)
 
 
 
 
O Atlantik Grupi:
Atlantik Grupa se ističe kao jedan od vodećih prehrambenih proizvođača u jugoistočnoj Evropi, sa 17 proizvodnih  pogona u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji i Makedoniji i etabliranim regionalnim brendovima kao što su – Grand kafa i Barkafè, Kokta, Donat Mg, Cedevita, Štark sa širokim portfoliom  brendova iz segmenta slatko i slano – Smoki,  Chipsos, Najlepše želje i Bananica, kao i brendovima Argeta i Bakina tajna. Osim toga, Atlantik Grupa je vlasnik i vodećeg evropskog brenda u segmentu sportske prehrane – Multipauer  i ima snažnu prisutnost na tržištu Rusije i ZND-a sa portfoliom dečje hrane pod brendom Bebi.   
Sa vlastitom distributivnom mrežom širom regiona i 17 distributivnih centara,  Atlantik Grupa je vodeći distributer robe široke potrošnje u JI Europi, gde osim sopstvenih brendova, distribuira niz proizvoda renomiranih spoljnih partnera.  

Servisi

Želite li da primate naš e-bilten?
Budite prvi koji će saznati novine u
ŠTARK ARENI.
UKUCAJ SVOJU e-mail ADRESU.


Grad Beograd

Sva prava zadržana © 2018 Stark Arena
Uslovi korišćenja web portala