11.03.2018

Marija Šerifović 24.maja u Štark Areni

1_Copy_Copy.jpg

Jedan od najboljih ženskih vokala na srpskoj muzičkoj sceni Marija Šerifović održaće 24. maja 2018.godine u Štark Areni u Beogradu svoj dugoočekivani koncert. 

Njenu interpretaciju karakteriše snažna emocija, specifična boja i jačina glasa kojom osvaja ne samo pažnju već i srce slušalaca. Nakon brojnih nagrada koje je osvojila na manifestacijama u Srbiji i zemaljama regiona - nagrade žirija, za interpretaciju, nagrade novinara i kolega, usledilo je ono najveće. Na izboru za predstavnika Srbije na “Eurosongu”, Marija Šerifović je pobedila, a svojoj zemlji na finalnom takmičenju u Helsinkiju, donela pobedu sa pesmom “Molitva”.
Kritičari Mariju ocenjuju kao jedan od retkih talenata, a publika je prihvata kao pevačicu koja svojim glasom izaziva posebne emocije. Pored velikih uspeha, Marija je snimila albume “Naj-najbolja”, “Bez ljubavi”, “Nisam anđeo”, “Hrabro”, na kojima su sve pesme postale hitovi, kao i nedavno objavljene pesme,“Deo prošlosti” i “11”. 
Nakon 8 godina od prethodnog koncerta u Areni, Marija Šerifović će sve svoje fanove obradovati novim velikim solističkim koncertom.
Pripreme za ovaj veliki muzički spektakl su uveliko u toku, a Marija za sve fanove priprema nesto drugačije, nesto jedinstveno, kao što i mnogi od njih  očekuju. 

 

Servisi

Želite li da primate naš e-bilten?
Budite prvi koji će saznati novine u
ŠTARK ARENI.
UKUCAJ SVOJU e-mail ADRESU.


Grad Beograd

Sva prava zadržana © 2018 Stark Arena
Uslovi korišćenja web portala