01.03.2017

Ministar za omladinu i sport Vanja Udovičić obišao Kombank Areni

arena_01032017_009.JPG

Dva dana uoči početka Evropskog atletskog prvenstvo u dvorani, Ministar za omladinu i sport Vanja Udovičić obišao je Kombank Arenu u pratnji predsednika Atletskog saveza Srbije, Veselina Jevrosimovića.

– Za sportistu nema lepšeg osećaja nego da pred domaćom publikom brani boje svoje zemlje. Atletika je na ovo čekala preko šest decenija i mogu da kažem da je sve spremno za EP. Želimo da postavljamo evropske i svetske standarde. Jednim multisektorskim radom smo uspeli sve da pripremimo za početak takmičenja. Ova staza na kojoj stojimo će se naći na nekom mestu u Srbiji, što znači da nismo samo organizovati nešto da bi se reklo kako smo potrošili novac – rekao je Udovičić i dodao:

– Pozivam sve građane, ljubitelje sporta i atletike, da dođu i podrže naše atletičare. Atletičari su to zaslužili jer su u prethodne tri godine najviše napredovali. Atletičari su za ove tri godine osvojili ukupno 13 medalja. Ponavljam, sve je spremno i s ponosom mogu da kažem da apsolutno bezbrižno dočekujemo ovaj spektakl.

Predsednik ASS-a dodao je i to da je Arena u potpunosti spremna - Sutra je generalna proba posle Balkanskog prvenstva. Ovo je najkomplikovaniji građevinski i tehnološki projekat koji je ikada napravljen u Areni. Pozivam sve građane da dođu u petak, subotu i nedelju da bodre našu reprezentaciju koja nije mala. Imao ih ukupno 12 i daće sve od sebe da obraduju naciju.

Podsetimo, Evropsko atletsko prvenstvo u dvorani se održava u Kombank Areni od 3. do 5. marta, a prvog dana takmičenja startuje osam naših atletičara.

Servisi

Želite li da primate naš e-bilten?
Budite prvi koji će saznati novine u
ŠTARK ARENI.
UKUCAJ SVOJU e-mail ADRESU.


Grad Beograd

Sva prava zadržana © 2018 Stark Arena
Uslovi korišćenja web portala