Штарк арена

22.05.2018

МЛАДИ КРАЉ ПОПА ЏЕЈСОН ДЕРУЛО 28. ОКТОБРА У ШТАРК АРЕНИ

Jason_port_1.jpg

Аутор највећих актуелних хитова поп музике, Џејсон Деруло, наступиће 28. октобра у Штарк Арени!

Светска суперзвезда, тренутно је најпознатији по заразној “Tip Toe”, хиту "Swalla"са преко милијарду приказа на YouTube-у, „If I'm Lucky“  и песми “Colors”,, која је и химна 2018 ФИФА Светског првенства.

Са преко 102 милиона прегледа и еквивалетне продаје широм света, оба његова хита "Watcha Say" и "Talk Dirty" [feat. 2 Chainz] достигла су четвороструко платинасти статус, док су "Want To Want Me" и "Ridin' Solo"  зарадили троструко платинасти. ““Trumpets", "Wiggle" [feat. Snoop Dogg] и "In My Head"  освајају двоструко платинаста признања. 

Платинасти синглови укључују uključuju "Marry Me", "The Other Side" и "It Girl", док су "Get Ugly" и "Dont Wanna Go Home"  прошли као златни. Стримови његових нумера прелазе 6.3 милијарде, а прегледи на YouTube-у прешли су 4 милијарде. На радију, његова музика дошла је до више од 20 милијарди слушалаца, са преко 3.5 милиона пуштања!

Улазнице у продаји по ценама од 2990 динара на благајнама Штарк Арене и Билет Центра, на свим продајним местима Евентима и онлајн на www.starkarena.co.rs

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала