Штарк арена

21.09.2017

НАЈВЕЋЕ ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА БЕОГРАДСКИ КОНЦЕРТ НА ЦЕЛОЈ ТУРНЕЈИ НИКА КЕЈВА – ПРОШИРЕЊЕ КАПАЦИТЕТА

Nick_Cave_Steve_Parke.jpg

Концерт Nick Cave & The Bad Seeds који ће се одржати 28. октобра у Комбанк Арени, најбоље је продаван концерт целе светске турнеје. Иако је остало још нешто више од месец дана до концерта, цео планиран капацитет је распродат а због изузетно великог интересовања и захтева бројних фанова који су остали без улазница, капацитет се проширује на горње трибине (ниво 400). 


Улазнице за ниво 400 по цени од 2990 динара су на свим продајним местима CS Евентима и на благајнама: Комбанк Арене, Билет центра Београда, Ушће Шопинг центра, Дома омладине и путем сајтова: www.kombankarena.rs и www.eventim.rs.


Nick Cave & The Bad Seeds одржаће концерт у оквиру своје светске турнеје на којој представљују албум „Skeleton Tree“ који се нашао на првим позицијама бројних светских листа слушаности док му је Guardian поверио пет звездица и описао као „ремек дело љубави и разарања“.


Претходни наступ Nick Cave & The Bad Seeds у Арени проглашен је за најбољи концерт  2008. године у Србији. Ово је био један од најдужих концерата овог музичара који је трајао близу 150 минута при чему је Nick Cave више пута испуњавао музичке жеље својих фанова.
Nick Cave у Београд долази са својим дугогодишњим сарадником, текстописцем Warrenom Ellisom као и бендом који чине Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica i Larry Mullins.

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала