Штарк арена

18.05.2017

Мистериозни бенд Carla's Dreams у Аrena Dance Clubu

Carla_s_Dreams_jpg.jpg

У оквиру Arena Dance Club изаћи ће и мистериозни састав Carla's Dreams, власници хита “Sub Pielea Mea - #Eroina”  једне од водећих нумера на домаћим радио станицама. Током концерта, певач и чланови бенда прикривају своје лице маском, наочарима за сунце и капуљачом.  
Пре три недеље Carla's Dreams избацили су нову песму под називом “Tu Si Eu” на којој су поново сарађивали са популарном певачицом Ином. Песма до сад има више од 8.500.000 прегледа! А пре недељу дана и песму Pana La Sange која има близу 2 милиона прегледа.
Током прошле године скоро свака њихова песма нашла се међу најслушанијим са преко 50 милиона прегледа на YоуТубе каналу. 
Топ пет најслушанијих песама су:

 

“Sub Pielea Mea - #Eroina”

Antiexemplu

Ne Bucuram In Ciuda Lor

Unde

“Imperfect”

“Acele”  

На овом јединственом Данце догађају који Арена по први пут организује, атмосферу пре Carla's Dreams и ДЈ Махмут Орхана, загрејаће ТДИ ДЈ'с: Росске и Марко Шпанац.
Улазнице се могу набавити по цени од 1990 динара на благајни Комбанк Арене, Билет центра Београда као и на свим продајним местима ЦС Евентима: благајни Дома омладине и Ушће шопинг центра! Улазнице су и у онлине продаји преко сајта www.kombankarena.com

 

 

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала