Штарк арена

10.02.2017

Замена улазница - Маша и Медвед на леду

IMG_1352_sm.jpg

Замена улазница - Маша и Медвед на леду

Спектакл “Маша и медвед на леду” одржаће се 22. и 23. априла, уместо 1. и 2. како је првобитно најављено. Купљене улазнице моћи ће да се замене до 15. априла на продајним местима на којима су набављене за нов термин по избору или могу бити рефундиране. Улазнице са старим датумом неће важити.

Како би малишани могли и уживо да присуствују пустоловинама Маше и Меде, Арена доводи по први пут у Србију оригиналну, лиценцирану представу “Маша и Медвед на леду”, јединствену адаптацију ове руске хит анимиране серије. 

Најпопуларнији цртани филм на свету заснован је на руској народној причи, а прати догодовштине трогодишње девојчице Маше, која живи у шуми са својим пријатељем Медом, сналажљивом бившом циркуском звездом. Цртани је први пут емитован 2009. године, и приказује се у 120 земаља.

Представа “Маша и Медвед на леду” биће синхронизована на српски језик и на забаван начин ће подучавати децу али и родитеље о правом пријатељству, бризи за друге и слободи креативности.

Улазнице већ од 1200 динара су у продаји на свим продајним местима ЦС Евентима као и на благајнама: Комбанк Арене, Билет центра, Ушће Шопинг центра, Дома омладине и путем сајтова: www.kombankarena.com, www.eventim.rs

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала