Штарк арена

09.02.2017

Балканијада у Комбанк Арени

Skica_staze.jpg

Балканијада у Комбанк Арени - увертира Европском атлетском првенству у дворани
 
Краљица спортова стиже у престоницу Србије на велика врата кроз два велика такмичења. Љубитељи атлетике, као никада до сада, имаће прилику да у Београду уживо испрате асове балканске и европске атлетике.
Увертира такмичењу које сви са великим нестрпљењем исчекујемо, Европском атлетском првенству у дворани – Комбанк Арена (од 3. до 5. марта 2017) биће Балканијада која је заказана за 25. фебруар 2017. управо у арени.  
Најбољи атлетичари Србије и Балкана бориће се за  медаље, рекорде и имаће прилику да први осете чари београдске Комбанк Арене која је спремна да угости атлетске звезде Европе.
Прелиминарне пријаве за Балканијаду најављују да ће ово такмичење донети изузетан квалитет и велике борбе за медаље. Укупно 300 такмичара из 16 земаља Балкана изаћиће на атлетску стазу у арени и показаће сву раскош овог спорта.
Балканске атлетске игре послужиће као нека врста тест такмичења за ЕП 2017, што нам говори да ће бити најбоље организована Балканијада икада, у најлепшем амбијенту и на највишем могућем нивоу организације по стандардима Европске Атлетске Федерације.
Карте за Балканијаду кренуле су у продају 07. фебруара 2017. и могу се наћи на билетарницама ЕВЕНТИМА по цени од 200 динара, као и преко сајтова: www.kombankarena.com и 
http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/prvenstvo-balkana-u-atletici-balkanijada-beograd-kombank-arena-454815/event.html 

Сав приход од продаје карата отићиће у хуманитарне сврхе – помоћ Дечијем оделењу на Институту за онкологију и радиологију Србије.

Дођите да заједно уживамо у чарима краљице спортова!

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала