Штарк арена

20.12.2016

ПОЧЕЛА ПОСТАВКА ЛЕДА У КОМБАНК АРЕНИ

KKK0528.jpg

Захтевна продукција представе “Петар Пан на леду” пристиже у Комбанк Арену како би до петка, 23. децембра, све било спремно за још једну зимску чаролију! Тренутно се у Арену уноси и поставља богата расвета са преко 100 разних рефлектора која ће овој представи дати магични изглед земље Недођије. Припрема простора и изливање леда димензије 20x30 метара, почиње од среде и потребно је до 48 сати да лед буде припремљен. 

Прва проба клизача биће одржана у јутарњим часовима у петак а  за њом и генерална проба на којој ће учестовати и наш глумац Никола Ранђеловић који ће се наћи у улози водитеља.  Поред Николе, за глас Капетана Куке биће задужен Драган Вујић Вујке.

Бравуре од којих застаје дах на леду ће изводити више од 20 клизача у живописним костимима. Клизачи који долазе у Београд, имају за собом завидне професионалне каријере тако да ће наша публика видети Олега Алекновича, победника Купа Русије 2000. године, Екатерину Бокиј чланицу УССР и Руског националног клизачког тима која носи шампионске титуле са јуниорског шампионата, Првенства Канаде као и Купа Алпа и Купа Русије, затим Светлану Куприну, такође чланицу Руског националног тима и победницу Руског националног шампионата као и добитницу сребрне медаље на Универзијади. Клизачки тим “Петра Пана на леду” чине и Валдис Миталс који је као члан Естонског националног тима у дублу, освојио Европско и Светско Првенство и мн.др. 

Зимска чаролија за најмлађе, спектакл “Петар Пан на леду”, играће се од 23. до 25. децембра у Комбанк Арени. Кроз чак шест представа, малишани ће моћи да уживају у једној од највећих поставки ледене бајке у Арени. 

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала