Штарк арена

arena_570x140.png

Назад на догађаје
24.05.2018.

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ

Музика

Један од најбољих женских вокала на српској музичкој сцени Марија Шерифовић одржаће 24. маја 2018.године у Штарк Арени у Београду свој дугоочекивани концерт. Марија је од раног детињства себе замишљала искључиво на сцени. Иако је знала да ће јој музика бити једина професија у животу посветила се општем образовању па је поред музичких школа завршила класичну гимназију, а касније уписала и студије менаџмента. Марија је увек наглашавала да је музика смисао њеног живота и да не постоји у читавом свету ништа што би могло да јој донесе и замени ту количину љубави и среће коју осећа сваки пут када изађе на сцену.
Њену интерпретацију карактерише снажна емоција, специфична боја и јачина гласа којом осваја не само пажњу већ и срце слушалаца. Након бројних награда које је освојила на манифестацијама у Србији и земаљама региона - награде жирија, за интерпретацију, награде новинара и колега, уследило је оно највеће. На избору за представника Србије на “Еуросонгу”, Марија Шерифовић је победила, а својој земљи на финалном такмичењу у Хелсинкију, донела победу са песмом “Молитва”.
Критичари Марију оцењују као један од ретких талената, а публика је прихвата као певачицу која својим гласом изазива посебне емоције. Поред великих успеха, Марија је снимила албуме “Нај-најбоља”, “Без љубави”, “Нисам анђео”, “Храбро”, на којима су све песме постале хитови, као и недавно објављене песме,“Део прошлости” и “11”. 
Након 8 година од претходног концерта у Арени, Марија Шерифовић ће све своје фанове обрадовати новим великим солистичким концертом.
Припреме за овај велики музички спектакл су увелико у току, а Марија за све фанове припрема несто другачије, несто јединствено, као што и многи од њих  очекују. 

 

Организатор: Мелос Естрада
 Јун 2018 
ПУСЧПСН
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала