Штарк арена

DOI_2017_570x140px_Arena.jpg

Назад на догађаје
13.10.2017. - 15.10.2017.

Disney on Ice: Čarobna kraljevstva

Забава

Disney on Ice нам после четири године доводи нову представу Чаробна краљевства, четири Дизнијеве приче у спектаклу на леду које стижу у Београд 13. 14. и 15. октобра у Комбанк Арену!Чаробна краљевства представљају омиљене ликове из Аутомобила, Мале сирене, Приче о играчкама 3, заједно са Микијем Маусом, Мини Маус, Пајом Патком и Шиљом. Уз ове драге ликове долазе нам и звезде Дизнијевог филма Залеђено краљевство. Улазнице за  представу у Комбанк Арени биће пуштене у продају данас, среде,  28. јуна.

Карте за овај несвакидашњи породични провод могу се купити путем продајне мреже Евентима као и на благајнама: Комбанк Арене, Билет центар, благајна Дома омладине, књижаре Делфи, Ушће Шопинг центра  као и електронским путем, преко сајтова www.kombankarena.com и www.eventim.rs. 

Важно обавештење: Цене улазница за представу 13. октобра су значајно ниже у односу на цене улазница за преостале представе!

И то није све!!!

До 31. јула имаћете јединствену прилику да купите улазнице са 15% попуста за све представе и скоро све категорије, тако да ћете улазнице моћи да набавите већ од 850 динара!

Публика ће закорачити у фантастичан зимски свет Арендела заједно са принцезама Аном и Елзом из филма Залеђено краљевство, који је освојио престижне награде, БАФТА и Оскар и који је најгледанији анимирани филм свих времена. Ана, девојка великог срца, креће на епско путовање са смешним Снешком Олафом и робусним брђанином  Кристофом како би пронашла своју сестру Елзу, чије су ледене моћи заробиле краљевство Арендел и оковале га вечитом зимом.

„Наше стварање Арендела и визуелна величанственост на леду на чаробан начин трансформишу позорницу из лета у зиму,“ наводи продуценткиња Никол Фелд. „Иако делује веома очигледно да се Залеђено краљевство уклапа у ледену површину, Диснеy Он Ице додирнуће најтананија осећања код публике својим иновативним елементима и најбољим светским клизачким умећем.“

Из Радијатор Спрингса на ледену плочу стижу нам ликови из Диснеy●Пиxар филма Аутомобили, Муња Меквин, Шлепер Вукша и остала екипа, у природној величини и високооктанским особинама. Захваљујући уметничком умећу израде костима и аниматроници, ликовима се померају очи и уста при свакој кривини и окрету на овом леденом друму.  Вукша ће нас забавити својим лудоријама у радњи, док ће нас остали ликови из Аутомобила одушевити скоковима, пируетама и разузданом забавом.

“Чаробна краљевства повезује класичне и модерне Дизнијеве приче,” рекао је продуцент Кенет Фелд. “Публика ће бити одушевљена у Радијатор Спрингсу у ком ће се сусрести са незаборавном дружином аутомобила, створених за акцију на леду. Видеће ликове из свевремених, омиљених прича Мала сирена и Диснеy●Пиxар Приче о играчкама 3 и откриће причу пуну акције, магије и незаборавних ликова из Залеђеног краљевства.”

Како би створили Чаробна краљевства, дуо отац – ћерка окупио је талентован и невероватно креативан тим који се састоји од редитеља Џеја Смита, Пети Винсент (редитељке тачака  Приче о играчкама 3 и Залеђено краљевство), сценаристе Џерија Билика, кореографкиње и двоструке добитнице Еми награде Саре Кавахаре, Синди Стјуарт (кореографкиње Приче о играчкама 3 и Залеђено краљевство), костимографкиње Синтије Нордсторм, Скота Лејна (костимографа тачке Прича о играчкама), костимографа тачке Залеђено краљевство и номинованог за награду Еми Џорџа А. Поплика, дизајнера светла Питера Морса, дизајнера светла тачке Приче о играчкама 3  Алекса Рирдона, дизајнера светла тачке Залеђено краљевство  Сема Дотија и сценографа Џеремија Рејлтона.

Организатор: Taramount film & Arena Beograd
 Јун 2018 
ПУСЧПСН
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала