Штарк арена

Nick_Cave_baner_570x140.jpg

Назад на догађаје
28.10.2017.

Nick Cave & The Bad Seeds

Музика

Једна од најупечатљивијих појава светске музичке сцене, цењени аутор и извођач, Nick Cave са својим бендом The Bad Seeds, наступиће 28. октобра у Комбанк Арени! Nick Cave & The Bad Seeds одржаће концерт у оквиру своје светске турнеје на  којој представљују албум „Skeleton Tree“ који се нашао на првим позицијама бројних светских листа слушаности док му је Guardian поверио пет звездица и описао као „ремек дело љубави и разарања“.

Nick Cave & The Bad Seeds продали су више од 5 милиона албума широм света и оставили дубок и далекосежан утицај на светску уметничку сцену.

Претходни наступ Nick Cave & The Bad Seeds у Арени проглашен је за најбољи концерт  2008. године у Србији. Ово је био један од најдужих концерата овог музичара који је трајао близу 150 минута при чему је Nick Cave више пута испуњавао музичке жеље својих фанова.

„Први бис трајао је око сат времена. Свака следећа песма подизала је распаљеност атмосфере, а Кејв се још више опустио  својим „рокерским акробацијама“ за микрофоном... „ – извештавали су домаћи медији.

Нов албум који ће поред својих старих песама, представити у Комбанк Арени, 28. октобра, настајао је у периоду када је Кејв изгубио сина и објављен је дан након премијере документарца новозеландског редитеља Andrew Dominica „One More Time With Feeling“ који сведочи о музичаревој патњи и трауми. Skeleton Tree нашао се на првом месту слушаности у осам земаља. Албум је бенду донео највише позиције икада на британској (УК: 2) и америчкој листи слушаности (Биллборд: 27). Nick Cave & The Bad Seeds су недавно номиновани за Брит награду (2017) у категорији “Најбоља међународна група”.

Nick Cave & The Bad Seeds турнеју су започели наступима у Аустралији и на Новом Зеланду а од јесени се премешта у Европу у оквиру које ће посетити и Београд.

Nick Cave долази са својим дугогодишњим сарадником, текстописцем Warren Ellisom као и бендом који чине Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica и Larry Mullins.

Продаја улазница за концерт Nick Cave & The Bad Seeds који ће се одржати 28. oктобра у Комбанк Арени, почиње од петка, 17. фебруара!

Организатор: Arena Beograd
 Мај 2018 
ПУСЧПСН
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала