Штарк арена

Vivaldianno_baner_570x140.jpg

Назад на догађаје
11.11.2016.

ВИВАЛДИАНО

Музика

Јединствени 3Д концертни спектакл какав до сада није виђен, ВИВАЛДИАНО, биће приказан по први пут у Комбанк Арени, 11. новембра! Спој најсавременијих визуелних ефеката и аранжмана са класичним звуцима Вивалдијеве легендарне композиције “Четири годишња доба” је оно што одликује овај спектакл предвиђен за велике сцене и просторе. 3Д пројекција уз нарацију и музику Вивалдија коју изводи гудачки оркестар са моћним аранжманима обогаћеним модерним звуком и електричним инструментима, представља живот овог славног уметника на драматичан начин.

Погледајте како изгледа ВИВАЛДИАНО на линку

Први наступ Вивалдиана одржан је у Чешкој и изазвао је праву сензацију. Београд ће бити међу првим градовима на њиховој светској турнеји који ће моћи да ужива у овом музичко-сценском спектаклу.

ВИВАЛДИАНО - Град огледала, одражава јединствену 3Д концертну представу осмишљену по барокној музици са савременим звуком и новом енергијом, све у служби приче о успеху и паду генијалног композитора, Антонија Вивалдија. Сцену испуњава оркестар класичних музичара и арт-рок извођача и плесача док се испред и иза њих, пред очима публике, смењују слике рађене у најмодернијој техници праћене софистицираним дизајном светла, стварајући јединствено тродимензионално музичко искуство.

Идејни творац ВИВАЛДИАНО шоа је чешки продуцент, рок пијаниста и композитор, Михал Дворжак. Аутор либрета је чешки музичар, сценариста и драмски писац Томас Белко. 3Д анимације осмислио је и креирао познати јапански уметник, редитељ и аниматор Косуке Сугимото који тренутно ради у студију Илин анимације. Вивалдиано оркестар чини међународни тим уметника: прослављени гудачки квартет Херолд квартет, гитариста, аранжер и мајстор звука Јири Јанок, виолончелисткиња Тереза Ковалова; Карло Зегара из Перуа и Владо Урлих (Шпанија) на перкусијама и фрули као и бубњар Мартин Кузма.

Овај јединствени 3Д концертни догађај одликује:

• Музика, филмске пројекције и 3Д анимације, савремени плес и нарација која доноси узбудљиву причу о надањима и губицима Антонија Вивалдија, генија барока.

• Барокна музика у модерним аранжманима у споју са савременим звуком и енергијом

• Музичке бравуре виртуоза које ће вам одузети дах

У јуну 2015. године ВИВАЛДИАНО је кренуо на концертну турнеју након распродатих неколико концерата 02 Арене у Прагу. На основу овог успеха, следи светска турнеја са локацијама у Бразилу, Аргентини, САД, Мексику, Немачкој, Мађарској, Русији, балтичким земљама као и Јапану, Јужној Кореји, Кини и Енглеској.

Србија је једна од првих земаља која ће видети овај јединствени 3Д спектакл, 11. новембра, у Комбанк Арени.

Улазнице по ценама од 2200, 2500, 2800 и 3500 динара су у продаји на свим продајним местима ЦС Евентима као и на благајнама: Комбанк Арене, Билет центар Београда, Дома омладине, Ушће Схоппинг центра као и преко сајтова: www.kombankarena.com и www.eventim.rs

 

Организатор: Арена Београд
 Фебруар 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28     

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала