Штарк арена

Kombank_Banneri570x140.png

Назад на догађаје
8.10.2016. - 9.10.2016.

Светско првенство Counter Strike:Global Offensive

Забава

Ако сте један од 226 милиона фанова игре Counter Strike или еSporta уопште, колико тренутно ова заједница броји у свету, онда вас очекује узбудљив почетак октобра. И ове године, у организацији Е-ФРАГ-а, Београд ће бити домаћин Светског турнира Каунтер Страјк (Counter-Strike): Global Effensive (CS:GО) под називом ТWC 2016. Овогодишње финално такмичење биће одржано у Комбак Арени од 8. до 9. октобра, а званични рачунар турнира биће ОМЕN X by HP Desktop, препознатљив по одличним гејминг перформансама.

На овогодишњем догађају учествоваће осам националних тимова са 6 континената – Европе, Јужне и Северне Америке, Азије, Африке и Океаније.

Као и претходне године, организатори су обезбедили лајв стрим финала на AZUBU.TV/EFRAGTV и позивају све љубитеље гејминга да уживају у акцији.

На завршници турнира у Београду биће 8 националних тимова, који ће бранити боје својих земаља, а међу које су се за сада квалификовали тимови Туниса, Сингапура, Аустралије, САД-а и Аргентине. Преостала три тима биће позната у наредних месец дана. Наградни фонд износи 100.000 долара.

Поред узбудљивог финала, фанове гејминга и све заинтересоване очекује мноштво забавних активности, активација и вредних награда.

„Велика је част организовати овакво такмичење у нашој земљи у једној од најпопуларнијих видео игрица у свету. Оно што заиста издваја овај догађај од осталих је чињеница да ће фанови бити у прилици да виде најбоље светске играче у дресу репрезентације земље коју представљају“, изјавио је Марко Лазић представник Е-ФРАГ-а.

Организатори су за све посетиоце обезбедили карте за бесплатан улаз. Потребно је регистровати се на адреси Twc.e-frag.net/tickets и преузети карту у играоницама Гаме Пуб, КГБ, 3Д, Актер. Карте су доступне од 12. септембра.

Каунтер Страјк је прва онлајн акциона игрица на свету, која је направила еСпорт. Након 16 година постојања, Каунтер Страјк је и даље игра број један, у својој категорији, са преко 6 милиона регистрованих корисника. Игрица се састоји од два тима, терориста и антитерориста, увек су на просторно ограниченом  терену и у ограниченом временском интервалу.

 

Организатор: Е- ФРАГ
 Фебруар 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28     

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала