Штарк арена

Enrike_Iglesias_baner_570x140.jpg

Назад на догађаје
10.05.2016.

ENRIQUE IGLESIAS

Музика

Поп мега звезда, Енриke Иглесиас гостоваће у оквиру светске турнеје “SEX and LOVE” у Комбанк Арени, 10. маја. Мултиталентовани и вишеструко награђивани уметник који се, поред богате музичке каријере, доказао и као успешни текстописац, продуцент, плесач и глумац, продао је преко 100 милиона албума широм света а престижан магазине Билборд “крунисао” га је са чак две ласкаве титуле: “Краљ плеса” и “Краљ латино попа”! Један је од ретких извођача који се може похвалити вишемилионском базом фанова и са преко милијарду прегледа само једне песме на јутјубу “Bailando''.

Латино поп заводник, Енрике Иглесиас, пружиће публици у Србији спектакл светских размера! Наиме, на концерту 10. маја у Комбанк Арени, Енрике ће наступати на две бине. Друга бина, мањих димензија, налазиће се у партеру а начин на који ће Енрике долазити до ње, биће изненађење за фанове!

Интересовање за концерт овог суперстара у Комбанк Арени је велико! Улазнице за ВИП трибине су распродате а због увођења друге бине, од 22. априла, у продаји су и улазнице у категорији ВИП центар за седење по цени од 5990 динара, најближе овој бини.

Улазнице за концерт Енрике Иглесиаса, 10. маја у Комбанк Арени можете набавити по ценама: 2990 дин за партер, за седење од: 3690, 3900, 4590, 4990, ВИП центар 5990 и за фан пит 5990 динара. Улазнице могу да се набаве на свим продајним местима ЦС Евентима као и на благајнама: Комбанк Арене, Билет центра Београда, Дома омладине, “Ушће” Шопинг центра и преко сајтова www.kombankarena.com и www.eventim.rs

Улазнице за концерт Енрика Иглесиаса у Београду, најниже су на целој његовој светској турнеји!

У својој богатој каријери дугој двадесет година иако то невероватно звучи с обзиром на изглед ове светске звезде (први албум Енрике је објавио 1995. године), његови хитови су више од 70 пута дошли до првих позиција разних листа слушаности! Једини је мушки извођач на свету који је чак 13 пута био на првом месту Билборд денс листе, сарађивао је са светским музичарима и освојио најпрестижније музичке награде (Греми, Билборд, Американ Мјусик).

Ово ће бити друго гостовање ове светске поп звезде у Арени који је први пут обрадовао нашу публику одличним наступом пре седам година.

“Хвала вам што сте овде вечерас, част ми је што ову турнеју завршавамо у Београду. Хвала свима, невероватни сте! Видимо се ускоро. Живели, Белградо!” – овим речима је Енрике завршио свој први концерт у Београду и одржао обећање.

“Луда ноћ Енрикеа Иглесиаса”, “На ногама уз Енрикеа” и слично, само су неки од наслова који су се после концерта 2009. нашли у нашим медијима. Оно што је сигурно је да ће 10. маја атмосферу до усијања довести популарни хитови Not in love, Tonight, Do you know, Turn the night up, I like it, Bailamos, Ring my bells, Hero, Bailando и да Београд чека прави музичко-сценски спектакл.

Организатори концерта Енриkе Иглесиаса у Београду су Арена Београд и Скај Мјусик.

Концерт Енрикеа Иглесиаса биће само један од низа догађаја којима ће Арена обележити свој значајни јубилеј, 10 година од активног рада!

Организатор: Arena Beograd & Sky Music
 Март 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала