Штарк арена

Baneri_570x140.jpg

Назад на догађаје
8.03.2016.

САША МАТИЋ - РАСПРОДАТО

Музика

У знак захвалности за сјајне реакције публике на нови албум “Забрањена љубав", фолк певач Саша Матић запеваће публици 8. марта на солистичком концерту у београдској Комбанк Арени. Иако је каријеру започео јако млад са свега седамнаест година, сваки његов рад бележио је вртоглав  успех и за веома кратко време се нашао у самом врху домаће фолк сцене. Музичар од  рођења и по вокацији и по опредељењу сасвим заслужено одржава своју високо котирану позицију. Иза њега стоји запажен број награда и признања како за певача године тако за хит односно албум године.

Осмомартовски концерт по много чему це бити посебан и аутентичан, јер означава круну досадашње богате каријере једног од најпопуларнијих и најбољих певача са ових простора, препознатљивог по мору љубавних и сетних песама. Саша ће с љубављу приредити спектакл у којем ће те вечери нарочито уживати даме будући да се одлучио за музички угођај на Дан жена када ће публику подсетити и на своје најлепше баладе: “Неке птице никад не полете”, “Кад љубав закасни”, “Поклоните ми њу за рођендан”, “Хоћу да остарим с’тобом” “Рузмарин”, “Нађи нову љубав”, “Море туге” и многе друге.  Матић ће том приликом прославити и петнаест година каријере током које је снимио седам албума закључно са последњим са којег се већ издвојило неколико хитова попут “Лагала је граде”, “Мило моје”, “Забрањена љубав”….

-              Прошло је четири године од мог последњег београдског концерта и веома се радујем још  масовнијем дружењу у Комбанк Арени. Посебну пажњу те вечери посветићу дамама и учинићу да им предстојећи Дан жена остане у незаборавном сећању – најављује популарни певач.

Ненаметљив и харизматичан Саша је омиљен међу колегама те смо имали прилику да га слушамо и као госта на многим концертима. После Дома Синдиката, Сава Центра и скоро свих већих дворана у Србиј као и низа успешних концерата по региону Загреб (дворана Цибона), Сарајево (дворана Скендерија), Скопје (Арена Борис Трајковски) дошао је ред да се представи публици и у Комбанк Арени где ће први пут пред београдском публиком уживо извести и нумере са свог последњег албума “Забрањена љубав”…

Улазнице су у продаји по ценама од 900, 1100, 1500, 1700 динара (број улазница по овим ценама је ограничен) на свим продајним местима Евентима као и на благајнама: Комбанк Арене, Билет центра Београда, “Ушће” Шопинг центра, Дома омладине као и онлajн:  www.kombankarena.com и www.eventim.rs

Организатор: Камарад Продукција
 Март 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала