Штарк арена

570_140.jpg

Назад на догађаје
11.12.2015.

ЖЕЉКО ЈОКСИМОВИЋ

Музика

Жељко Јоксимовић, један од најпопуларнијих музичара са ових простора, после више од осам година одржаће концерт у Београду, 11. децембра у Комбанк Арени.  

 Овај концерт део је промотивне турнеје најновијег албума који је Јоксимовић недавно издао и којим је достигао врхунац у свом професионалном раду, као композитор, аутор музике, и извођач. Уједно, биће то први пут да ће Жељко извести песме са новог албума пред београдском публиком.

- Након осам година поново Комбанк Арена. Овим концертом заокружићу свој професионални рад, који сам непрестано усавршавао и трудио се да сваке године пружим публици боље и квалитетније песме. Последњим албумом сам, чини ми се, надмашио све претходне и сада сам поново спреман, али и нестрпљив за дружење са публиком у Београду. Сигуран сам да ће ово бити концерт за памћење и једва чекам 11. децембар – рекао је Жељко.

Жељко Јоксимовић и Ad Hoc Philharmonic Orchestra спремили су спектакуларан наступ. После Бања Луке, Словеније, Сарајева, Скопља, Тузле, Сплита, у којима је Јоксимовић напунио највеће дворане и стадионе хиљадама људи, за Београд се спрема посебан репертоар и нови аранжмани неких песама.

“Љубави”, “Мишел”, “Заборављаш”, “Жена за сва времена” само су неке од песама које ће Жељко извести у Комбанк Арени 11. децембра. Изненађење за публику биће и неколико нумера из пројекта Балкан Базар на којем овај музичар вредно ради последњих година, и који је представио у Истанбулу, Софији, Загребу..

Јоксимовић је до сада издао 6 албума, урадио је на десетине песама за друге извођаче медју којима Миљацку, Лејлу, албуме Јелене Томашевић, филмску и позоришну музику. Жељко је Србију на велика врата вратио на позорницу европске музичке сцене освојивши друго место на Евровизији композицијом Лане моје.

Улазнице се могу купити на благајни Комбанк Арене, Билет Центра и на свим продајним местима Евентима.

Организатор: Мелос естрада
 Фебруар 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28     

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала