Штарк арена

Anastacija_baner_570x140.jpg

Назад на догађаје
1.07.2015.

ANASTACIA

Музика

Певачица моћног и препознатљивог гласа, Anastacia, наступиће у Комбанк Арени, 1. јула.

 Улазнице у продаји по најповољнијим ценама у Европи: 2550, 2900 и 3300 динара и могу се набавити на свим продајним местима ЦС Евентима и благајнама: Комбанк Арене, Билет центра Београда, Дома омладине, “Ушће” Шопинг центра. Улазнице се могу купити и на више једнаких месечних рата без камате кредитним картицама Комерцијалне банке на четири наведена продајна места


Постоје певачи широм света достојни слушања, пријатних песама и незаборавног звука. Постоји врло мало певача чији јединствени тон можете одмах без сумње препознати. Тај очаравајући, душевни, велики глас гарантује статус суперстара. Анастасија је управо то. Суперстар.
I'm Outta Love, Paid My Dues, Left Outside Alone, Sick and Tired и даље су међу најтраженијим песмама многих радио станица и са правом се може рећи да се већ налазе у хитовима свих времена.


До сада је продала преко 85 милиона албума широм света. Сматра се за једну од последњих икона светске музичке сцене и узор женама широм света јер је јавно говорила о личној борби са озбиљном болешћу која јој је успорила каријеру. У 2009. години добила је престижно признање  “World Artist Awards” од удружења “Women's World Artist” као утицајни извођач а у  знак признања њеног деценијског хуманитарног труда на пољу подизања свести о раку дојке, Анастасија је постала друга жена икада која је награђена “Humanitarian Award” на додели награда “Men Of The Wor” GQ магазине 2013. године.


Анастасија је прва бела певачица коју су назвали “бела жена са црначким гласом.” 
 “Понекад се запитам да ли је моја сврха на земљи да будем узор. Гледајте на моје изазове као на поклон и на мој глас као на средство” – изјавила је Анастасија.
 

Први албум “Not That Kind” (објављен 2000. године) имао је огроман комерцијални успех а главна песма I'm Outta Love била је најслушанија песма те године. Наредне године освојила је признање за светски најпродаванију нову поп певачицу “New Worlds Best Selling Pop Artist.” Стазом успеха је наставила са албумом “Freak of Nature” са кога се издвојио хит Paid My Dues.
После успешног излечења од тумора, вратила се на сцену 2004. године са албумом “Anastacia” који је постао најпродаванији албум у великом броју земаља и други најпродаванији албум у Европи. Песма Left Outside Alone задржала се на првој позицији Bilboard листе чак 15 недеља.
Мултиплатинумску компилацију Pieces of Dream” објавила је 2005. године а затим, 2008. четврти студијски албум “Heavy Rotation” који се нашао међу десет најбољих у тој години према Билбордовом гласању. Четири године касније, 2012. објавила је албум “It's a Man's World” са обрадама песама мушких рок извођача. Прошле године вратила се на сцену са шестим студијским албумом “Resurrection”.
О последњем албуму “Resurrection” критичари коментаришу да је моћан, емотиван и заразан а Анастасијин глас никада више присутан, зрачи подједнако снагом, рањивошћу и мудрошћу.

Публику ће до почетка њеног наступа загревати Вукашин Брајић са својим бендом.

I’m Outta Love https://www.youtube.com/watch?v=TnOy6HEf7HU

Paid My Dues  https://www.youtube.com/watch?v=9iUTRUovNb0

Left Outside Alone  https://www.youtube.com/watch?v=uzR5jM9UeJA

Sick and Tired https://www.youtube.com/watch?v=HzfyCuPVpCY

Организатор: Комбанк Арена
 Март 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала