Штарк арена

Divas_fest_baner_570x140.jpg

Назад на догађаје
26.05.2015.

INDILA @ ARENA FEST: NEW DIVAS

Музика
Најактуелнија француска певачица, INDILA, која је освојила музичку сцену глобалним хитом "Derniere Dаnse", наступиће у Комбанк Арени 26. маја, у оквиру новог програмског концепта, фестивала “New Divas”  који Арена покреће са циљем да домаћој јавности представи јединствене и упечатљиве женске вокале са светске али и наше музичке сцене.
 
 


Уз актуелну француску музичку звезду INDILA, на сцени Комбанк Арене, 26.05. наступиће и две сјајне младе певачице Сара Јовановић и Невена Божовић, као и београдски бенд, Земља грува.
 
Улазнице по ценама од 2550 и 3550 динара се могу набавити на свим продајним местима ЦС Евентима као и на благајнама: Комбанк Арене, Билет центра Београда, Дома омладине, “Ушће” Шопинг центра. Улазнице се могу купити и на више једнаких месечних рата без камате кредитним картицама Комерцијалне банке на четири наведена продајна места
 
Сара Јовановић и Невена Божовић су талентоване младе поп певачице које су велики број фанова стекле тријумфујући у музичком ТВ такмичењу, по чијем су завршетку наставиле врло успешне самосталне каријере. 
Земља грува је београдски  бенд, препознатљив по специфичном имиџу, сценском перформансу и самосталном деловању на сцени који у оквиру сопственог студија “Грувленд” ствара ауторску музику.  
 
Немогуће је да Индила тачно „упери прст“ на судбоносни дан када је музика за њу постала откровење.
 
Од Мајкла Џексона до Жака Брела, преко Исмаел Ло, Варде или Лате Мангесхка, чувене индијске певачице из 40-их, преноси се  утицај на ову младу Парижанку која одражава дубок укус за моћ емоција. 
Са само седам година, Индила пише своје прве песме, фасцинирана снагом речи, снагом маште са безброј контура. Снови и жеље за дугим путовањима мешају се у детињем језику који уоквирује оно што ће постати њене омиљене теме.
 
Поеме ове сањарке данас су њене песме.  Љубав према писању доживљава као нужност, вентил; да пише и пева то што осећа према свету, да побегне у свој "Mini World", њено уточиште од болова у животу.
 
Индила потписује уговор 2013. са Capitol Records и покреће рад на деби албуму "Mini World" , а границе, симболичке или стварне,се морају супротставити њеним креативним импулсима и засенчити њену дефиницију музике. Она поверава правац својих нумера са Cаpitol Records продуценту Скалпу. Заједно формирају иновативни уметнички тандем. Скалп компонује и продуцира песме, док Индила ствара мелодије и текстове.
 
Са овим првим албумом са којим се она представља, превазилази ознаке жанрова.
 
Њен први сингл "Dernier Dansе" није био само број један у Француској, већ и у више од 25 земаља. До сада, видео спот има преко 180 милиона прегледа на Yоutubе-у.
 
"Мini World" је достигао мулти-платинасти тираж у неколико земаља и продат је више од милион пута широм света.  Осим тога, то је број један нумера у више од 25 земаља.
 
Њена Фејсбук страница је достигла 3.8 милиона фанова а њен Yоutubе канал има преко 810.000 пратилаца.
 
Недавно је освојила MTV European Music награду за "Најбољег француског уметника 2014",  "Victoires de la Musique" и EBBA награду за Француску.
 
http://www.facebook.com/IndilaOfficiel
http://www.twitter.com/Indila
http://www.youtube.com/user/IndilaVEVO
http://www.enjoygram.com/indila_officiel
Организатор: Aрена Београд
 Март 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала