Штарк арена

OneRepublic_Banner_570x140_Logo.jpg

Назад на догађаје
6.06.2015.

ONEREPUBLIC

Музика

Kонцерт групе ОneRepublic ће се одржати 6. јуна 2015. у Комбанк Арени, са почетком у 21ч.Продајна места карата су Билет центар, благајна Дома омладине, благајна Комбанк Арене, књижара Делфи (СКЦ), Ušće Shopping Center, као и остала продајна места Евентим мреже.
Резервисање и куповина карата могућа је преко сајта www.eventim.rs.
 
Цене карата за концерт овог популарног бенда су 3990 динара (партер), 4990 динара (golden circle) и 5990 динара (трибине).
 
Бенд OneRepublic је 16. новембра одржао фантастичан концерт у Љубљани у Арени Стожице. На самом крају свог наступа, видевши натписе које су носили њихови обожаваоци из Србије, момци из бенда су најавили београдски концерт у јуну и позвали публику из региона да дође у Београд на сјајан провод.
 
Док су стварали свој трећи студијски албум, група ОneRepublic је путовала по Паризу, Грчкој, Лондону, Њујорку, Сијетлу и Ванкуверу да би написала, снимила и унапредила свој већ фантастични звук. Радећи и у студију Рајана Тедера, њиховог певача, текстописца, клавијатуристе и добитника награде Греми, ОneRepublic (чији се мегахит из 2007. „Apologise“ налази међу првих 50 на Билбордовој листи Хот 100 најбољих песама свих времена) редефинисали су свој приступ ритму и унапредили свој моћни рок-поп хибрид елементима електронске музике, госпела, блуза и фолка. Храбар и иновативан наставак 2009. „Waking up“, албум „Native“ нуди налет стадионског рока који је жестоко вођен битом, али је ипак етеричан и интиман. Такође написана од стране певача Рајана Тедера док је био у Европи, нумера „Love Runs Out“ садржи и захвалницу неким местима у Прагу, Берлину, Амстердаму и Паризу, чиме је писање текстова на путу подигнуто на нови ниво. „Love Runs Out“ се налази на новој, препакованој верзији албума Native, док је тренутно актуелан сингл „I lived“.
 
Кроз цео албум „Native“, Оne Republic појачава емотивну моћ сваке песме новим и прерађеним вокалним приступом. Рођен и одрастао у Тулси у Оклахоми, Тедер је одрастао певајући у цркви и он каже да су кантри музика и госпел највише утицали на његов певачки стил. Али иако већ годинама пева динамичним и неспутаним гласом на концертима Оne Republic-а током година, дуго је избегавао да таквим гласом пева у студију. „Увек сам обуздавао свој глас на албумима, можда из страха да не претерам и испаднем сувише надмен,“ каже он. „На овом албуму сам сматрао да је већ време да каналишем тај глас са концерата на албум и да пустим госпеловском гласу и појању да уткају свој пут у песме.“
 
Свежина је бескрајно важна бенду, који је пре свега тежио томе да створи „веома модеран албум који ће приказати живот 2013,“ како каже Тедер. „Такође нам је важно да сваки албум буде еволуција, где ћемо моћи да направимо огроман заокрет у нашем звуку и да одатле створимо гомилу сјајних песама,“ наставља он. „То је заиста мукотрпан процес, али то је за нас једини начин.“
 
 
Ево и линка ка њихов званичном YouTube каналу:
 
https://www.youtube.com/channel/UCQ5kHOKpF3-1_UCKaqXARRg
 
Организатор: NuCoast Entertainment
 Март 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала