Штарк арена

Vezbe_baner_570x140.jpg

Назад на догађаје
11.05.2016. - 30.12.2016.

ИСПРАВИ СЕ И ВЕЖБАЈ

Спорт

Деформитети кичменог стуба и поремећаји држања код деце и одраслих у већини случајева су последица савременог начина живота који нас је удаљио од кретања као једног од основних својстава сваког човека.
Из тог разлога покренут је јединствени здравствено-спортски програм у Фитнесс центру Комбанк Арене, „Исправи се и вежбај“, у сарадњи са фондацијом „Спинални центар Милинковић“, који са радом званично почиње 4. септембра ове године.
 Овај програм, намењен и деци и одраслима, обухвата лекарски преглед проф. др. Здеслава Зденка Милинковића, који је оснивач пројекта, спинални хирург и лекар Тениског савеза Србије. Након прегледа, заинтересованима ће бити прописане одговарајуће вежбе које ће надзирати стручни инструктори, обучени за проблеме кичменог стуба. „Исправи се и вежбај“ је осмишљен као саветовалиште намењено да се препозна и на време идентификује проблем са кичмом.

„Деформације кичме су значајан и озбиљан проблем, посебно код младих и код деце. Такозвани „седећи начин живота“ и одсуство физичке активности главни су кривци што се дегенеративне промене кичме јављају све раније, а данас није ретко да се на болове у леђима жале и најмлађи. Рано откривање и лечење деформација код деце је суштинско у циљу спречавања њиховог погоршања током раста, а редовним вежбама и контролама постиже се значајно смањење случајева који захтевају лечење отрозама и оперативним путем“, поручује проф. др Здеслав Милинковић.

ФОНДАЦИЈА “СПИНАЛНИ ЦЕНТАР МИЛИНКОВИЋ“ покренула је пројекат „ИСПРАВИ СЕ И ВЕЖБАЈ“ са циљем да јавност упозна са проблемима превенције и лечења деформације, повреда и обољења кичменог стуба како код деце, тако и код одраслих особа и спортиста. Основни циљеви овог програма јесу да се подигне општа свест о проблемима деформитета кичменог стуба као и ширење  знања о деформационим променама кичме као основном узроку појаве бола у леђима.

ФИТНЕС ЦЕНТАР КОМБАНК АРЕНА обухвата 300м2 од чега је 160 м2 простор за вежбање опремљен најсавременијом опремом.  Поред врхунских услова за тренинге које пружа Фитнес центар Комбанк Арена, њега карактерише веома професионално и стручно особље састављено од врхунских кондиционих тренера, као и бесплатан паркинг простор. 

Информације о програму и ценама на бројевима 011/220 21 56 и 063/624 398

 


#IspraviSe
www.kombankarena.rs
https://www.facebook.com/ispravise
www.twitter.com/arenabeograd

Организатор: Комбанк Арена и фондација „Спинални центар Милинковић“
 Март 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала