Штарк арена

Baner_Arena_570x140.jpg

Назад на догађаје
11.11.2014.

ЗОРИЦА БРУНЦЛИК

Музика

Једна од највећих зведа домаће фолк сцене, Зорица Брунцлик, одржаће концерт у Комбанк арени 11.11.2014.године са почетком у 20 часова.Зорица Брунцлик је на естради 40 година, као истакнути уметник,  продала је преко 15 милиона носача звука у земљи и иностранству.

Њене песме се налазе на више од 60 издања (сингл, ЛП, МЦ, ЦД, Видео) која су издавале реномиране издавачке куће ПГП-РТС, Дискос, Дискотон, Голд-Мјузик, ВИП и Гранд.

Побеђивала је небројано пута на фестивалима, на некима и више пута узастопно (Месам, Илиџа, Посело 202, Шумадијски Сабор, Моравски Бисер, Врњачка Бања и Гранд Фестивал).Током каријере одржала је на хиљаде концерата од којих је на стотине солистичких концерата, у најпрестижнијим дворанама широм старе Југославије и у Београду.

На концерту у Комбанк арени 11. новембра, Зорица Брунцлик ће са многобројним пријатељима - гостима  уз највеће њене хитове: Авлије,Авлије,А тебе нема, Кошава, Тамо где си ти , Када би ме питали, Све је љубав, Откопчано Јелече,Заклетва, Лажем Себе и још много,много других хитова обележити 40 година рада.То вече остаће за памћење вама и њој.

Рекли су о Зорици Брунцлик:

Драган Џајић: " Ако Зорица Брунцлик после толико година певања успева да буде још увек једна од најпопуларнијих и најлушанијих, онда заслужује велико поштовање".

Здравко Чолић: " Мало је умјетника као Зорица, који својом раскошном, оргиналном, а прије свега аутентичном интерпретацијом оставили тако дубок траг у нашој народној музици...Лично, ја сам њен велики поштовалац".

Боки Милошевић:" Може неком да се свиђа или не свиђа њена коса или понос и пркос који понекад показује, али остаје чињеница да је Зорица врхунска певачица на естради. Она је сигурна у себе, самоуверена и сугестивна на сцени, што поред лепог, чистог и звонког гласа, као и завидне музикалности  је изузетан квалитет."

Лепа Брена:" Ако Зорица пева и траје деценијама, она је сигурно ушла у антологију народне музике".

Велимир Бата Живојиновић:" Зорица Брунцлик, уметница остаје уметница и дивим јој се што траје".

Корнелије Ковач:" Из угла музике којом се бавим, Зорицин кристални глас и интерпретација не могу оставити слушаоца равнодушним. Осим тога брижљиво бирање репертоара песама, сврстава Зорицу Брунцлик у певаче који поштују, гаје и ослањају се на српску традицију у народној музици".

Мики Јевремовић:" Моје мишљење о Зорици Брунцлик као врхунској уметници ћу вам дати на тај начин што ћу вам рећи да је Управни одбор Удружења џеза и забавне музике, чији сам ја председник годинама, са уважавањем у своје редове регистровало Зорицу Брунцлик иако се у својој лепези музичких жанрова не бавимо народном музиком".

Зоран Дашић- Дача -група Легенде: " У естради је релативно лако ући у посао, али опстати у врху деценијама могу само ретки. Зорица Брунцлик је једна од тих изабраних која је обележила један период, Зорицу можете волети или не, али  њени тиражи и бројна признања све говоре."

Светислав Божић, композитор и редовни професор ФМУ у Београду:"Деценије активног присуства на музичкој позорници Србије и Балкана, спадају можда у најтежу категорију људске делатности. Многе промене обавезују, како на актуелност, тако и на дистанце. Несумљиво, да се из бурног живота који сви живимо, у импонзантном броју отпеваних мелодија, налази неколико које служе на част, не само уметнику Зорици Брунцлик која их је отпевала, него и самом еснафу коме припада."

 

 

Организатор: Princip advertising & Melos Estrada
 Март 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала