Штарк арена

pvaljak_570x140_veliki.jpg

Назад на догађаје
8.03.2014.

ПАРНИ ВАЉАК

Музика

Парни Ваљак наставља пуном паром! Доње трибине (ниво 200) су распродате док је улазница за партер по цени од 1800 динара остало још мало у продаји! Због великог интересовања, у продају су пуштене улазнице за горњи ниво Комбанк Арене по цени од 1.950,00! 
Након два фантастична концерта у две препуне Арене 2010. године и објављивања новог албума „Нема предаје", са којег су неке песме (као што су Само да знаш, Нема предаје, Танки живци) већ постали радијски хитови на бројним музичким листама у целом региону, један од највећих поп-рок бендова свих времена заказао је нови концерт у Арени и то на један од најлепших датума у години.

С обзиром на многобројне хитове Парног Ваљка са љубавном тематиком, биће ово један веома емотиван концерт за памћење.

Тим поводом Хус и бенд својој публици су поручили:

„Још су снажне успомене на силину емоција и позитивну енергију коју смо доживјели на два концерта у београдској Арени прије пуне три године. Заиста нас весели скорашњи сусрет са тако фантастичном публиком. Желимо доказати да то што се тада десило није случајност и да овај бенд гине за своју музику и за своју публику.

Дан жена 8.март је посебан датум у години када посвећујемо више пажње женама у нашем животу! Наше пјесме су већином љубавне тематике и сретни смо што жене чине већи дио наше публике. "

Парни Ваљак је бенд који одликује да звуче боље неко икада, да Аки пева и даље на врхунском нивоу цео концерт од почетка до краја, да је њихова енергија коју емитују са бине ретко виђена и све то након 38 година бављења музиком и концертима...и дан данас у својој просторији за вежбање проводе 4-5 сати сваки дан.

А шта публика и фанови мисле о томе говоре многобројни коментари на интернету:

"Ако је могуће заљубити се у некога слушајући његов глас, онда сам ја ЗАЉУБЉЕНА! Перформанс за 10 плус! Концерт за незаборав! Већ дуже време се у мом животу није десило нешто тако лепо и снажно! ЦМОК за Акија!"

"Најлепши концерт на ком сам била. Толико енергије и љубави на једном месту. С' правом су једна од најбољих група. Захваљујем им се на дивном проводу."

"Хвала Богу био сам на концерту. Толико позитивне енергије на бини и у публици да не поверујеш. Толико емоција, толико добрих људи, толико љубави и радости. Хвала ПАРНОМ ВАЉКУ на овој фантастичној вечери!"

"Један од најквалитетнијих бендова са простора бивше Југе, а и шире! Невероватан LIVE перформанс!"

"Имао сам ту срећу да будем на њиховом концерту у Арени...Аки је невероватан! Концерт је био 5+!!! Од организације па до самог перформанса сјајног Акија и целог бенда...Вреди сваке паре коју сам дао да би присуствовао!!! Све песме које сам хтео да чујем су отпеване, ЗАИСТА СЈАЈНО!!! СВАКА ЧАСТ ПАРНОМ ВАЉКУ!!!"

"Концерт је био одличан! Сјајно смо се провели и уживали у песмама Парног Ваљка. Аки није стао три сата. Свака част!"

"Био сам синоћ на концерту у Арени и шта рећи? Можда најбољи концерт на коме сам икада био. Парни ваљак је дефинитивно најбољи бенд свих времена са ових простора, јер само врхунски музичари који певају из срца могу три сата држати на ногама 15.000 људи. Хвала им."

"Мене је Аки потпуно одушевио. Заиста се дивим човеку који је после толико година у кондицији да скаче и игра по бини пуна 3 сата, а да уз то не направи ни један једини фалш. Певач је каквог нема! Свака част за концерт заиста. Концерт за памћење!!!

"Мој наклон! Било је више него феноменално! Човек има такав глас да је то чудо, мислим да је могао још 3 сата да пева без проблема!"

Улазнице могу да се купе на благајни Комбанк Арене, Билет центра, Дома Омладине, у ТЦ Ушће и на свим продајним местима CS Eventim-a, као и преко интернета на www.kombankarena.com и www.eventim.rs.

Време је за правe ствари уз Парни Ваљак и Амстел!

 

Организатор: Тремоло
 Фебруар 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28     

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала