Штарк арена

Natalie_Cole_570x140_veliki.jpg

Назад на догађаје
5.11.2013.

NATALIE COLE у Дому синдиката

Музика

Добитница више Grammy награда, кћерка легендарног џез и поп уметника Nat King Colea, Natalie Cole наступиће 5. новембра у Дому синдиката.

Концерт Natalie Cole које је првобитно планиран да се одржи у Комбанк Арени премешта се у Дом синдиката.

Улазнице купљене за Комбанк Арену важиће и за Дом синдиката уз претходну замену улазница на благајни Дома синдиката. Замена улазница вршиће се на дан догађаја на благајни Дома синдиката.За концерт у Дому синдиката, уводи се и категорија улазница од 2000 динара тако да су у продаји улазнице по ценама од 2000, 2500, 2900, 3500 и 4500 динара. Улазнице се могу наћи на свим продајним местима CS Eventima као и на благајнама:  Комбанк Арене, Билет центра Београда, Дома омладине, "Ушће" Shopping центра и путем сајтова: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Natalie Cole започела је каријеру почетком седамдесетих у соул жанру да би се осамдесетих пребацила на поп и Р&Б стил а затим, деведесетих наставила корацима свог оца базирајући се на традиционалном попу коме је остала верна до 2010. године. Од 1976. до 2009. освојила је девет Grammy nagrada, укључујући и за најбољег женског Р&Б извођача ("This Will Be," 1976), албум године (Unforgettable...With Love, 1992) и најбољи традиционални вокални поп албум (Still Unforgettable, 2009). 

Свој пут ка звездама започела је 1975. године објављивањем деби албума "Inseparable" који јој је донео сингл број један на топ листама ""This Will Be (An Everlasting Love)" и две Grammy награде за Најбољег новог извођача и Најбоље женско Р&Б извођење.

Звезду на холивудском Булевару славних добила је већ 1977. године.

До 1983. године објавила је још четири албума који су јој донели чак пет најслушанијих Р&Б песама међу којима су и "Inseparable," "Our Love," и "I've Got Love on My Mind." Са хитовима наставља и на шестом албуму, последњем који је урадила са продуцентским тимом Jackson/Yancey са кога се 1987. издвајају песме "Jump Start," "I Live for Your Love," и "Over You" kao и "Pink Cadillac", обрада мелодије Bruce Springstina са којом прелази у нови стил.

Повратнички албум "Unforgettable..With Love" из 1991. враћа је на велика врата светске музичке сцене. Са њега се издвојио дует са оцем Nat King Colom, настао коришћењем његовог снимка из 1961. Албум је пет недеља био најслушанији на свету, донео јој је чак шест Grammy награда и тираж од преко 14 милиона копија.

Две године касније, наставља са трендом "Take a Look" наступајући са великим оркестрима а 1996. објављује албум "Stardust" са још једним дуетом са оцем "When I Fall in Love". Овај албум достигао је платинасти тираж и донео јој још један Grammy.

Девети Grammy у каријери добила је 2008. године за "Still Unforgettable", албум који јој је донео и NAACP награду за "Најбољег џез извођача".

Упоредо је градила и глумачку каријеру и до сада има више од 300 појављивања међу којима су и улоге у популарним серијама "Law and Order" и "Touched by an Angel", филмовима "Lily in Winter" и "Always Outnumbered" са Laurence Fishburneom као и учешћа у најпознатијим талк show програмима Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres и Larry Kinga.

Аутобиографски филм "Livin' for Love: the Natalie Cole Story," снимљен је 2001. године. Филм је настао према аутобиграфији "Angel on My Sholder" где је Натали детаљно описала њену борбу да се извуче из зависности наркотицима. За овај филм, награђена је NAACP признањем.

Друге мемоаре објавила је 2010. године под називом "Love Brought Me Back", тешку исповест о чекању на трансплатацију бубрега и о губитку сестре.

Инспирисана очевим извођењем латино песама, Natalie Cole је у јуну ове године за  Verve/Universal издавачку кућу, објавила албум на шпанском језику  "Natalie Cole En Español." У свом првом студијском албума после петогодишње паузе, Natalie је са оркестром снимила 12 песама на којима су јој се придружили Andrea Bocelli, Juan Luis Guerra, Arturo Sandoval а на песми "Acércate Más" ("Come Closer to Me") и Nat King Cole преко верзије коју је снимио 1958. године.

На албуму се налазе обраде песама "Quizás, Quizás, Quizás," "Noche de Ronda", El Día Que Me Quieras, "Mañana de Carnaval", ""Bésame Mucho" и др.

Natalie Cole наступиће у Београду по први пут у својој дугогодишњој каријери.

Улазнице за концерт биће ускоро у продаји.

Natalie Cole музички спотови:

https://www.youtube.com/user/NatalieColeMusic

 

 

Организатор: Aрена Београд
 Март 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала