Штарк арена

DISNEY_ON_ICE_570x140_veliki2.jpg

Назад на догађаје
1.11.2013. - 3.11.2013.

DISNEY ON ICE - SVET IZ MAŠTE

Забава

Узбудљива породична авантура кроз Дизнијеве савремене и класичне приче. Продукција садржи уживо адаптацију Disney Pixar's филма Прича о играчкама 3 и ликове у природној величини Disney Pixar's филма Аутомобили.Ново из магичне Дизнијеве радионице, спектакуларна ледена акција Feld Entertainmenta, Disney on Ice vam predstavlja Svet из mašte, представиће чаробан свет маште никада раније виђен на леду.

Публику ће бити увучена у задивљујућу авантуру кроз четири магичне локације које укључују тркачку стазу “Аутомобила” и посету Ендијевој соби за мало забаве са јунацима “Приче о играчкама 3”.  Ова представа одушевиће публику путовањем испод мора до света “Мале сирене” Аријел а затим и до тајанствене Земље Вила где ће их дочекати Звончица.

Disney On Ice vam predstavlja Svet из mašte приказиваће се од 1. до 3. новембра 2013. године у више термина:
01.11. од 19.00 02.11. од 11.30, 15.00 и 18.30
03.11. од 11.30, 15.00.

Због одличне дугогодишње сарадње и жеље да што више најмлађих може да ужива у најновијој Дизни чаролији на леду, Feld Entertainment је у договору са Ареном Београд увео најниже цене улазница од сада.  Улазнице по ценама од 1000, 1400, 1800, 2200, 2300, 2900 динара биће у продаји од данас, 25. јула на свим продајним местима ЦС Евентима као и на благајнама Комбанк Арене, Билет центра Београда, Дома омладине, „Ušće“ Shopping centra као и путем сајтова: www.kombankarena.com, www.eventim.rs. 

Спремите се за забаву без престанка уз ваше четири омиљене приче у “Дизни на леду вам представља Свет из Маште”. Одушевите се брзим мајсторијама Муње Меквина, Мејтера и остале посаде из филма Диснеy Пиxар “Аутомобили” док се тркају по леду. Зароните у чаробно подводно царство Мале Сирене и уђите у тајанствени свет Земље вила са Звончицом и осталим Дизнијевим Вилама док откривају магију! Играчке су се вратиле у град херојском акцијом бекства База Лајтера, Вудија, Џеси и осталом дружином из “Приче о играчкама”  из обданишта Суннyсиде у њиховој најузбудљивијој авантури икада! Од точкова до таласа, од времена за игру до чаробне вилинске прашине, омиљени Дизнијеви моменти ваше породице оживљавју у најновијој представи “Дизни на леду вам представља Свет из Маште” испуњеној сјајним клизањем, специјалним ефектима и вољеним ликовима који ће вам створити успомене које се вечно памте. 

“Бити први који ће представити причу о Звончици на леду и ликове из “Приче о играчкама” је стварно посебно и узбуђени смо што можемо да донесемо ове срцепарајуће приче породицама широм света,” – изјавила је продуценткиња Никол Фелд. 

“Арена се одмах претвори у Земљу Вила када показујемо публици како се виле спремају за пролеће невероватном експлозијом боја. Да бисмо пренели свет играчака и креирали одговарајуће играчке у величини човека, вешто смо урадили костиме како би клизачи, па и публика, изгледали мали као играчке.” – додала је.  

Авантура на леду почиње када Мики Маус заједно са Мини Маус креће на путовање да истражу светове маште али план пропада када се њихов црвени аутић изненада поквари. Иако су Паја Патак и Шиља покушали да га поправе, потребна им је помоћ правих стручњака. Директно из Радиатор Спрингса, Мејтер, Муња Меквин и Сели улећу у акцију, јурцајући и кривудајући преко леденог аутопута како би покренули црвени аутић.  

“Аутомобили” у природној величини израдили су иновативни умови тима које је водио потпредседник Feld Entertainmenta Рицк Папинеа. За сваки ауто је било потребно 2000 сати да се изгради а усавршени су трептајућим очима и хидрауличним подизачима који померају ауто у ритму музике. Мејтер и Меквин чак могу да отварају уста која омогућавају њиховим динамичним личностима да дођу до изражаја сваки пут када причају. “Аутомобили ће бити велико изненађење јер нико не очекује од њих да буду оживљени, тако велики и тако реални.” – рекао је Папинеау. 

Док се наставља пут Микија и Мини, дизајнер продукције Јеремy Раилтон трансформише Арену у окружења која одишу суштином сваког јединственог света који наилази. Дречави корали и бубњеви од шкољки дочаравају Аријелин свет у “Малој сирени” а такође, публика ће закорачити у шарену фантастичну земљу вила у делу о Звончици.

Раилтон је пажљиво приступио изградњи Земљи Вила. “Публика се и даље упознаје са Земљом Вила тако да ми је било важно да пренесем раскош из филма, “ рекао је Раилтон. Пошто су виле минијатурне величине, Раилтон је употребио технику да створи позадину са огромним дрветом. У величанственом финалу лептири лебде изнад леда док се расцветавају огромни цветови наговештавајући долазак пролећа.

Од риба које плешу салсу до скакутавих вилинских корака, кореографкиња Сарах Каwахара, добитница Еммy награде, комбиновала је плес, спорт и позориште како би унела узбуђење и енергију у представу. Своју свестраност приказала је у дивној сцени када Аријел и Принц Ерик схвате да се воле клизајући уз песму “Kiss the Girl”. Клизачке кореографије у Звончици, Kawahara је креирала према личностима сваке виле. “Дизни је веома детаљан у типу личности и гласовима које имају,” изјавила је Каwахара. “Покушала сам да пронађем јединствене покрете на леду за сваки карактер.” На пример, Иридеса, вила перфекциониста, клиже дугим, правим линијама док се Росета, баштенска вила, креће врло прецизним, женственим ходом.

Дизајнерка костима Cynthia Nordstrom је желела да костимима дочара фантазију на леду. “У маштовитој презентацију Дизнијевих светова, желела сам да сваки има другачију вредност,” рекла је Нордстром која је креирала костима за Офф Броадwаy продукције и тематске паркове широм света.

У Малој Сирени, Нордстром је употребила разне растегљиве материјале како би створила дивне боле које се претапају; водено плава прелази у зелену, ружичаста се трансформише у коралну црвену. За Звончицу “кључ је узимати једноставне и препознатљиве елементе из филма и претворити их у фабричке.” Зелене виле носе одећу од сатена и сомота док сребрне и водене виле носе шифоне који блистају.

Према Нордстром, суштина водећих вила је да свака има унутрашње искрице које избијају кроз њихову одећу. На пример, Росета, баштенска вила, носи сукњу од ружа испод које блистају црвене шљокице. Дизајнерка је рекла: “Стварно сам уживала у великом изазову да оживим нове Дизнијеве виле из филма.”

Први чин представе обилује светлима које је радио Емијем награђен дизањер светла Петер Морсе. Уместо једне централне теме, створио је три другачија окружења која помажу у дочаравању разних прича из представе. 

Морсе је креирао слику таласа са дубоко плавим и зеленим бојама, палме и цветове који плешу преко леда. Са шаблонима, светлом и бојама дочарао је магију сваког фантастичног света. Морсе је рекао “Свет маште користи нову аутоматску светлосну опрему тако да можемо дочарати боје и различитост природе, велики је значај за представу што има толико различитих сцена!”.

Играчке су се вратиле у град! Други чин Света маште доноси заједно забаву, хумор и топлину из дивног Disney Pixar filma “Прича о играчкама 3”. Вуди, Џеси, Баз Лајтјир и остатак познате дружине, долази на лед у јединственом доживљају. Потпуно другачији креативни тим направио је светла, костиме и кореографије за овај високо енергетски сегмент продукције.

Клизање из “Приче о играчкама 3” је водила ветеранка Cindy Stuart, која је радила са кореографом из оригиналне продукције из 1996. Disney on Ice “Прича о играчкама”. “Било ми је јако забавно да се вратим оригиналним јунацима и да створимо и нове који су у филму.”, Сјуарт је рекла. 

Дизањер Сцотт Лане је желео да креира духовити омаж “Причи о играчкама 3” са својим костимима. “Оно што чини костиме играчака јединственим је то што су површине пластичне. Покушали смо да достигнемо такав тип осећаја јер су играчке физичке ствари коју свако дете разуме и познаје,” рекао је Лане. “Публика може да очекује доста боја и занимљивих текстура”.  

Свет маште нуди савршену комбинацију елемената за све љубитеље Disney on Ice. 

“Од савремених “Аутомобила” и “Приче о играчкама 3” до безвременских класика “Мале сирене” и “Звончице”, публика ће видети како оживљавају четири потпуно различита Дизнијева света.”, изјавио је продуцент Кеннетх Фелд. “Све ово чини да ова представа буде јединствена у свету породичне забаве. Више него икада раније, за свакога има понешто.”

За више информација о представама „Disney on Ice”, посетите www.disneyonice.com, или нас пратите на Facebook-u и YouTube-u.

О Фелд Продукцији

Feld Entertainment је светски лидер у продукцији у представљању породичних програма који обогаћују дух и стварају незаборавне успомене код 30 милиона људи сваке године. Продукције Feld Entertainmenta угостило је више од 70 земаља на шест континената, а неке од њих су Ringling Bros. i Barnum & Bailey®, Feld Motor Sports, Disney On Ice i  Disney Live!.  

За више информација посетите www.disneyonice.com. Представници медија могу посетити сајт http://www.feldentertainment.com/WorldsOfFantasy 

 

 

Организатор: Aрена Београд
 Март 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала