Штарк арена

vibes_570x140_veliki.jpg

Назад на догађаје
23.09.2013.

VIBES URBAN MUSIC FESTIVAL

Музика

Осетите добре вибрације у Комбанк Арени, 23. септембра на новом музичком фестивалу "Vibes". Идеја за фестивал настала је из жеље да се нашој публици представе нове наде светске музичке сцене међу којима је Selah Sue која је већ са првим албумом завела милионе слушалаца.Организатори фестивала Комбанк Арена, Sky Music и ТВ Пинк који тежи да постане традиционалан, у сусрет почетку школске године, поклањају свим ђацима и студентима бесплатне улазнице.

Поред главне звезде Selah Sue, на фестивалу "Vibes" наступиће и девојка чија песма "Stay Out" ових дана не силази са свих топ листа, Nina Nesbitt. Листу извођача употпуниће својом енергијом и један од најпопуларнијих домаћих бендова, SevdahBABY.

Право на бесплатне улазнице имају сви ђаци основних и средњих школа као и студенти. Бесплатне улазнице се преузимају на свим продајним местима Евентима уз важећу ђачку књижицу или Индеkс на увид. Такође, уз претходно подигнуту улазницу, обавезно је на улазу у Комбанк Арену, 23. септембра, показати важеће ђачке или студентске легитимације (књижице, index).

За све остале посетиоце, важи јединствена цена улазница од 1950 динара ко се могу набавити на свим продајним местима ЦС Евентим као и на благајнама: Комбанк Арене, Билет центра Београда, Дома омладине, "Ушће" Shopping центра и путем сајтова: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Улазнице купљене за програм Села Сју су важеће за програм „Vibes - Urban Music Festival". Сви који су купили улазнице за овај концерт могу уз ђачку књижицу или Индекс да купљене улазнице замене за бесплатне уз адекватну рефундацију новца.                                                        

О ИЗВОЂАЧИМА:

Девојка са невероватним гласом и талентом, Selah Sue (Села Сју) освојила је свет само са једним албумом. Њене песме "Raggamuffin", "Crazy Vibes" као и "This World" коју је један од најпознатијих светских брендова слаткиша, одмах уврстио у рекламу свог производа, биле су на свим топ листима. Одмах по појављивању, 2011. године награђена је престижним признањима "European Border Breakers Award" и "Grand prix Constantin" а Rolling Stone магазине именовао је за једну од најквалитетнијих нових појава на музичкој сцени 2012. године.

Први сингл Rаggаmuffin представио ју је широј публици а за њим су следели хитови Crаzy Vibes, This Worlds, Crаzy Suffering Style. На себе је привукла пажњу Princа који ју је позвао да наступа пре њега на његовој белгијској турнеји. Наступала је на највећим европским фестивалима. Каријера јој се брзо проширила и на Америку где су јој подршку пружили утицајни блогери међу којима је Perez Hilton а са познатим хип хопером J.Coleom снимила је нову верзију песме Rаggаmuffin.

Ово је фантастична година за Ninu Nesbitt, певачицу и композиторку која је тек напунила деветнаест година. Објављивање сингла "Stаy Out" у априлу донео јој је близу 10 милиона прегледа на Youtube и Vevo каналима као и високи ранг на британским топ листама. Преко 100.000 обожаваоца је прате њен twittеr и facebook профил а VEVO ју је у јулу прогласио и за њиховог најновијег ЛИФТ извођача (пре ње то су били Rita Ora, Bastille, Labrinth, Conor Maynard i Iggy Azalea).  Такође, овај успех донео јој је недавно и сарадњу са чувеном робном кућом John Lewis која је изабрала да се баш Ninino извођење песме Fleetwood Mаc-а "Don't Stop" нађе у њиховој најновијој кампањи вредној преко 5 милиона фунти.

Нина тренутно ради на њеном деби албуму са чувеним продуцентом Jаke Goslingom који је заслужан за успех популарног тинејџ бенда "One Direction".

SevdаhBABY није потребно посебно представљати.  Данас, као и пре шест година, SevdаhBABY је један човек. Он се зове Милан Станковић и он највише ужива када у својим песмама меша различите музичке културе. Он снажно верује да је музика универзална, да је балкански севдах исто што и амерички блуес, или бразилска тристесса.

Пре две године око себе је окупио своје најверније и најталентованије пријатеље и оформио бенд SevdаhBABY LIVE  и тиме SevdаhBABY one-mаn-bаnd подигао на потпуно другачији и виши ниво. Вокалисти бенда, Djixx и Lou Benny, сада бенду дају свој велики извођачки, али и креативни допринос. SevdаhBABY LIVE је постава која у пуном светлу представља идеју комбиновања најбољег од оба света: моћ дигиталне програмиране музике као музичке матрице са једне стране, и лепоту живог извођења искусних инструменталиста са друге стране.

Од тренутка када се на сајту Yоutube појавила прва песма SevdаhBABY-а на српском језику (ремиx песме Срђана Јула „Кокета"), настало је велико интересовање за рад овог уметника. Затим су уследили „3 пољупца" и "Љуби ме брзо, журим", "Најбоља песма", "Пређимо на ствар", "Ти ми се тако свиђаш", и бројне друге.

Selаh Sue - Thиs World (Offиcиаl Vиdeo)

http://www.youtube.com/wаtch?v=mJtM7SRo6l8

Crаzy Vиbes

http://www.youtube.com/wаtch?v=-ffVG0jkG5g&lиst=RD02mJtM7SRo6l8

Rаggаmuffиn

http://www.youtube.com/wаtch?v=-IunmW3wI5Q

Nиnа Nesbиtt - Stаy Out

http://www.youtube.com/wаtch?v=mpHK2mb-FKk

SevdаhBABY

www.youtube.com/sevdаhbаbyОрганизатор: Aрена Београд, SKY MUSIC i PINK
 Март 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала