Штарк арена

slayer_570x140_veliki.jpg

Назад на догађаје
25.06.2013.

SLAYER

Музика

SLAYER, један од најзначајнијих heavy метал бендова данашњице, одржаће концерт у Комбанк Арени, 25. јуна.Тежи, бржи и мрачнији од осталих, SLAYER је поставио нови стандард који су остали почели да прате. Tom Araya (bass & vocals), Kerry King и Jeff Hanneman (гитаре) и Dave Lombardo (бубњеви) чине бенд који не само да је изградио жанр већ и став.

С обзиром да никада нису свирали у Београду, можете очекивати бескомпромисан, бруталан и надасве гласан концерт и уверити се зашто Slayer сматрају алфом и омегом чврстог звука.

Као предгрупа SLAYERU на концерту наступиће бенд NEWSTED. NEWSTED је бенд бившег басисте Metallice - Jason Newsteda.

Јасон се придружио Металици после смрти Cliffa Burtona, 1986. године где је био до 2001. године чиме је и даље басиста са најдужим стажом код њих. По одласку из Metallice, наставио је са својим бендом Echobrain, затим свирао са Ozzy Osbourneom и у heavy метал бенду Voivod.

У промо периоду, од петка, 22. фебруара до 03. марта, улазнице ће бити по јединственој цени од 1700 динара. Од 4.03. до 02.06. улазнице ће бити 1900 динара а затим, до датума концерта, по цени од 2200 динара.

Улазнице се могу набавити на свим продајним местима CS Eventima као и на благајнама: Комбанк Арене, Билет центра Београда, Дома омладине, Ušće Shoppиng centra и путем сајтова: www.kombankarena.com и http://www.eventim.rs

Од самог почетка, 1981. године када су настали, музика Слејера одражава превирања и застрањивања у друштву отворено износећи свој став о политичким, социјалним и економским поремећајима. За три деценије колико постоје, њихова директна бруталност поставила их је за један од водећих метал бенд на свету и један од ретких који није правио компромисе по питању звука, имиџа и живог наступа.

Током свих година постојања, бенд никада није „спустио" и „ублажио" свој музички израз попут појединих „праоца метала" или га комерцијализовао због чега ужива велики број истинских фанова.

Поред два Гремија, бенд има и мноштво златних тиража и награда за „најбоље метал песме и албуме икада" од медијских компанија широм света међу којима су Kerrang!, SPIN, Metal Hammer, Revolver, и Esquиre.

Да су и данас фокусирани на истину сведочи њихов последњи албум „World Painted Blood".

„Нове песме су брзе, тешке и интензивне са агресивном мелодијом" - рекао је Araya. „У текстовима се бавимо убиствима, хаосом, деструктивизмом, апокалипсом, серијским убицама и породичним насиљом." - додао је Araya и завршио са: „Ово је Слејеров албум".

Због жестине коју доноси на живим наступима, три утицајна магазина Revolver, SPIN и Metal Hammer, прогласила  је Слејер за „Best Live Band" на свету.

Наступали су на бројним фестивалима а ушли су и у историју чинећи „The Big Four" са Metallicom, Megadethom и Antraxom на Sonysphere фестивалу.

Оно сто је Slayer разликовало од осталих је одличан звук, сјајни текстови песама, спектакуларни концерти и искрен однос према фановима. С тога није ни чудо сто су опстали на музичкој сцени више од 3 деценије и што већина новијих heavy, thrash и punk бендова тврди да су им управо Slayer били узор а међу њима су бендови као што су Ministrzy, Deftones, Slipknot, Sepultura и dr. 

Организатор: Арена Београд
 Март 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала