Штарк арена

Beyonce_INTL_570x140.jpg

Назад на догађаје
15.04.2013.

BEYONCE

Музика

Најпознатија поп дива данашњице Beyoncé почиње своју европску и светску турнеју The Mrs. Carter Show World Tour управо у Београду, 15. априла у Комбанк Арени.

Ово је њена прва турнеја после три године и обухватиће двадесет европских градова, поред Београда обухватиће Даблин, Берлин, Париз и четири узастопна наступа у О2 у Лондону.

Северно-америчка турнеја почиње 28. јуна у Лос Анђелесу и обухватиће више од двадесет градова. Бијонсе ће такође као главна звезда, наступити на највећем светском музичком фестивалу, Рок ин Рио који ће се одржати 13. септембра у Бразилу.  

The Mrs. Carter Show World Tour биће најамбициознија и највећа турнеја Бијонсе до сада. Планирано је да траје годину дана а у другом кругу обићи ће Јужну Америку, Аустралију и Азију.

После фантастичног, историјског наступа на синоћно одржаном Pepsi SuperBowl XLVII Halftime Show, Бијонсе званично почиње са турнејом, првом после I AM...WORLD TOUR iz 2009. године, доносећи нову продукцију равну ремек делу.

Последња турнеја Бијонсе била је невероватно успешна и нашла се на првом месту Билбордове листе најпосећенијих турнеја. I AM...WORLD TOUR видело је преко 1.1 милиона фанова и обухватила је више од 100 наступа у 32 земље широм света.

Бијонсе је једна од најпрепознатљивих и најцењенијих уметница у поп култури. Певачица, глумица, филантроп и успешна пословна жена, до сада је имала четири соло албума на врху топ листа и продатих преко 75 милиона примерака широм света. Њен рад награђен је бројним признањима укључујући и 16 Гремија. Билборд ју је именовао за Најбољег женског извођача и Најизвођенијег радијског извођача у овом веку. 

Критичари константно хвале њене енергетичне наступе који је личним стилом издвајају као певачицу будућности. "Бијонсе одузима дах својом потребом да забави," рекао је Ben Ratlif из New York Timesa док је Šandal Eustace из Vancouver Sun-a додала "Bijonse спаја театралност и музичко извођење тако лако демонстрирајући њене многобројне таленте".

Организатори концерта у Београду су Adria Entertainment и Арена Београд.

Глобални покровитељ концерта је PepsiCo.

Концерт у Београду је распродат!

 
Организатор: Adria Entertainment & Arena Beograd
 Фебруар 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28     

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала