Штарк арена

disney570x140_veliki.jpg

Назад на догађаје
7.02.2013. - 10.02.2013.

DISNEY LIVE! ВАМ ПРЕДСТАВЉА "МИКИЈЕВА МАГИЧНА ПРЕДСТАВА"

Забава

Омиљеним Дизнијевим јунацима на сцени се придружује професионални мађионичар са извођењем који ће узбудити и одушевити малишане свих узраста. Од продукције Feld Entertainment, продуцената Disney on Ice, долази нов шоу "Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava" који вас води у свет где Дизнијева магија добија ново значење. 

"Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava" приказиваће се у Комбанк Арени од 07. до 10. фебруара 2013. године у следећим терминима:

07.02.2013. у 19

08.02.2013. у 19

09.02.2013. у 11.30, 15 и 18.30

10.02.2013. у 11.30 и 15

Због дугогодишње, успешне сарадње, компаније Feld Entertainment је омогућила продају улазница за премијерну представу, у четвртак, 07. фебруара, по јединственој цени од 1500 динара за све седишта изузев ВИП места на партеру и ложа.

За остале представе (од 08. до 10. 02.) у продаји ће бити улазнице по ценовним категоријама од 1250, 1750, 2250, 2750 динара. 

Продаја улазница почиње данас на свим овлашћеним продајним местима ЦС Евентим, као и на благајнама: КОМБАНК Арена, Билет центар Београд, Дом омладине и УШЋЕ шопинг центар. Онлајн продаја и резервације улазница на http://www.kombankarena.com/, http://www.eventim.rs/, http://www.tickets.rs/

Oбавештавамо вас да је у току заједничка акција са компанијом Тарамоунт филм. Свако ко погледа најновији филм Тима Бартона  "Франкевини" у биоскопима Колосеј, Таквуд, Рода и Арена Нови Сад уз улазницу за филм добија и ваучер са објашњењем како може освојити улазницу за "Микијеву магичну представу". Пошаљите цртеж свог омиљеног љубимца заједно са биоскопском улазницом на адресу: за маркетинг, Комбанк Арена, Бул. Арсенија Чарнојевића 58, 11070 Нови Београд. Најбољи ће бити награђени улазницама за "Микијеву магичну представу" а сви цртежи ће бити изложени у холу Комбанк Арене за време приказивања представе.

 "Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava" доноси специјалну магију из Дизнијевих легендарних филмова која се изводи испред ваших очију: Пепељугине прње претварају се у прелепу балску хаљину за делић секунде; Аладинова принцеза Јасмин лебди у ваздуху и зачаране плешуће метле у Фантазији помажу Мини. Мастер мађионичар лично - Мики Маус - изводи задивљујуће магије уз помоћ Пепељугине Добре виле, Лудог Шеширџије Алисе у Земљи Чуда и професионалног мађионичара Мајкла Барона (Michael Barron). Магију употпуњују наступи Дизнијевих принцеза Беле и Снежане и Микијевих другара - Мини, Паје и Шиље.

"Ова јединствена представа пружа родитељима и деци могућност да свуда спознају магију," каже Кенет Фелд (Kenneth Feld), продуцент Disney Live! и продуцент једног од најуспешније мађионичарске представе Siegfried & Roy. "Водимо их на инспиративно путовање са Дизнијевим ликовима где публика учи да пронађе магију у себи и свуда око себе. У исто време, породице ће видети првокласне светске мађионичаре који ће им истински одузети дах."

Одлична продукција и сцена представе "Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava"deo су овог посебног породичног догађаја. Чувени дизајнер илузија Џим Стејнмејер (Јим Стеинмеyер) који је радио са славним мађионичарима Дејвидом Коперфилдом (Давид Цопперфиелд), Ленсом Бартоном (Ланце Буртон) и Зигрид & Роy (Сиегрфриед & Роy), у ову представу доноси своје двадесетогодишње светско искуство које укључује тачке пресецања на пола као и застрашујуће лебдење Мини са метлама праћено тамним светлима.

У још једном задивљујућем магичном чину, илузиониста Мајкл Барон чини да принцеза Јасмин лебди. Тренутак је појачан звезданим небом тако да ствара надреалну атмосферу. Песму "A Whole New world", Мајкл придодаје Јасмин да заједно лебде у хармонији.

"У свакој представи коју радимо, покушавамо да изненадимо очекивања публике," рекао је редитељ Џери Билик. "Са широким опсегом илузија водимо публику на места која нису ни замишљали. Од тренутка када почне магија на сцени, будите спремни на визуелна изненађења у овом јединственом Дизни искуству."

Интерактивни стил Мајкла Барона додаје нову димензију представи када на сцену као асистента доводи дете из публике. Било да прави шешир мађионичаревог помоћника од папирне марамице или проверава ковчег за "Најбрже бекство на свету", деца из публике ће имати могућност да постану део представе.

Без обзира да ли су на сцени или у својим седиштима, најмлађима се пружа невероватно искуство да буду и мађионичареви помоћници у"Disney Live" vam predstavlja "Mikijeva Magična predstava". Присуствујући шоу са доста изненађења и спектакла, публика учи да открије магију у себи.

 

 

Организатор: Арена Београд
 Март 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала