Штарк арена

wall_570x140_veliki.jpg

Назад на догађаје
1.09.2013.

ROGER WATERS "THE WALL"

Музика

Ремек дело легенде Пинк Флојда Роџера Вотерса, THE WALL LIVE, заказано за 1. септембар, због техничких и продукцијских разлога премешта се са Ушћа у Комбанк Арену.

Улазнице купљене за Ушће, важиће и за Комбанк Арену с тим да се улазнице за трибине морају заменити на благајни КОМБАНК АРЕНЕ за нове са нумерисаним местима."Најбољи шоу у Аренама икада. Тачка." - New York Post

"The Wall уживо је савршен. Свако треба да га доживи бар једном." - Philadelphia Inquirer

"Одзвања још снажније него пре" - The Independent

"The Wall је тријумф могућности и амбиција...највиша степеница рок достигнућа" The Times, London

"Рачунајте да ћете добити доста музике за своје паре" - The Telegraph

 "Не можете остати равнодушни пред овим чулним искуством" - The Guardian

Роџер Вотерс, композитор, текстописац и кооснивач култног бенда Pink Floyd, најављује повратак своје легендарне продукције "The Wall" у Европу 2013. године. Ово осећајно и визуелно ремек дело трансформације биће изведено у целини са бендом и јединственом уметничком продукцијом. "The Wall" је до сада приказан 192 пута широм света пред више од 3.3 милиона обожаваоца чиме се нашао међу најуспешнијим турнејама у историји рока.

Улазнице ће бити од 7. јуна у регуларној продаји и најниже су на целој турнеји. Цена улазница  кретаће се од 3900  до 7500 динара и моћи ћете да их потражите на свим продајним местима КС Евентима као и на благајнама: Комбанк Арена, Билет центар Београда, Дом омладине, „Ушће" шопинг центар као и путем сајтова: http://www.kombankarena.com/, http://www.eventim.rs/.

Kategorije

CeneFAN PIT

5,500

PARTER

4,500

VIP TRIBINA NIVO 200

7,500

TRIBINA NIVO 200

6,500

TRIBINA NIVO 200

5,900

TRIBINA NIVO 400 Kat 1

4,900

TRIBINA NIVO 400 Kat 2

4,500

TRIBINA NIVO 400 Kat 3

3,900За велике просторе на отвореном Роџер Вотерс је редизајнирао и подигао "The Wall" шоу на још виши ниво, креиравши ултимативни догађај са јединственим доживљајем за публику без обзира одакле се гледа и стварајући продукцију која превазилази све до сада већ виђено.

Поводом нове европске турнеје, Роџер Вотерс је изјавио - "Јако ми је драго што ћемо The Wall" поново донети у Европу. Биће нам веома забавно. Прерадио сам концерт како бисмо га изнели на отворено. Стварно је добар. Још је покретљивији, драматичнији и узбудљивији од наступа за арене. Морао сам поново све да разрадим због стадиона, односно отворених простора. Овакав шоу није могао бити створен пре 40 година. Тада нисмо могли да испунимо толики простор нудећи адекватно емотивно, музичко и сценско задовољство. Технологија се променила. Сада можемо."

Вотерс је 2010. године поново оживео своју култну сценску продукцију "The Wall" са савременом технологијом и специјалним ефектима приказујући је пред публиком широм света и стварајући нове рекорде у броју распродатих турнеја а и узастопних наступа на истом простору као што су 9 продатих Ривер Плејт стадиона у Буенос Ајресу, Аргентина. "The Wall" је и даље један од најутицајнијих албума у историји са јаким продором на поп културу и различите генерације музичких фанова.

Пре 2010, "The Wall" продукција је била преобилна да би кренула на турнеје али изградње савремених арена и побољшања у техничком преносу, разрешиле су дилему. Вотерс је осавременио изглед и осећај који пружа шоу како би био сигуран да задивљујућа сценска екстраваганција која је "The Wall" и учинила легендарним и даље инспирише нове генерације својим величанственим приказима и чулним спектаклом који одузима дах. Оригинална продукција "The Wall" из 1980. године изведена је у целости само 29 пута током Pink Floyd турнеје у циљу промовисања албума и једном у Берлину на прослави пада Берлинског зида.

Организатор: Live Nation, Adria Entertainment & Arena
 Март 2018 
ПУСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала