Штарк арена

Драги посетиоци,

добродошли на званичну презентацију www.starkarena.co.rs у власништву Арене Београд. Корисницима је омогућено коришћење услуга и садржаја презентације под наведеним условима:
 

Коришћење: Арена посетиоцима у доброј намери обезбеђује коришћење садржаја www.starkarena.co.rs портала. Приступ порталу и свим његовим садржајима дозвољен је особама свих узраста. Корисници бесплатно користе садржаје портала. Услови коришћења се примењују на све садржаје и услуге. Коришћењем било ког дела ове презентације сматра се да су корисници упознати са условима коришћења, као и да прихватају коришћење садржаја искључиво за личну употребу и на сопствену одговорност. Садржаји презентације не смеју се копирати, репродуковати или на било који начин дистрибуирати без писменог одобрења Арене.

Неусклађености: Арена објављује садржаје у циљу што боље информисаности корисника портала. Арена ће уложити све разумне напоре да одржи портал потпуно функционалним и да све објављене информације буду тачне и потпуне. Арена ће настојати да ажурно отклони грешке настале у функционисању портала информацијама које пружа, али не сноси одговорност за штету коју корисник претрпи услед привременог прекида рада портала и/или ненамерне грешке и/или погрешног тумачења инсправне информације од стране корисника. Порталу www.starkarena.co.rs се приступа путем Интернета. Интернет је интернационална рачунарска мрежа коју Арена не контролише па због тога не може гарантовати да портал неће бити злоупотребљен вирусом или на неки други незаконит начин. Арена не сноси одговорност за штету коју корисник претрпи услед незаконитог/неморалног поступања трећих лица укључених у Интернет мрежу.

Ауторска права: Садржај ове web странице (графичке ознаке, текстови, фото, видео и аудио материјали, базе података, програмерски код) ауторско је право које припада Арени, или је уступљено Арени, а у власништву је трећих лица. Свака повреда наведених права, било намерна или случајна, представља озбиљно кршење услова коришћења материјала са Интернет страница и подлеже материјалном и кривичном гоњењу. Материјали настали и примљени од корисника, представљају својину тих корисника. Слањем материjала, корисник овлашћује Арену да може одредити сврху и употребљавати материјал без ограничења.

Заштита приватности: Арена поштује приватност корисника портала. Арена се обавезује да прикупљене приватне податке корисника, попут е маил адресе, имена и презимена, неће без дозволе сваког појединачног корисника уступати било ком трећем лицу осим у случајевима предвиђеним принудним нормама. Прикупљене податке Арена може користити за властиту евиденцију/истраживања.

Измене: Арена задржава право измене, укидања (привременог и трајног) било којег садржаја или услуге на порталу без обавезе претходне најаве.

Линкови: Портал омогућава корисницима линкове на друге web странице. Линкови се објављују у доброј намери. За садржаје презентација којима се преко линка приступа, овај портал није одговоран

Оглашавање: Корисницима је омогућено оглашавање на порталу у складу са ценовном политиком Арене. Арена не одговара за штету коју оглашавач претрпи оглашавањем. Арена може одбити да постави оглас оглашивача уколико процени да се огласном поруком крше законске норме и/или угрожава морал.

Куповина улазница: Арена корисницима портала, у име дистрибутера улазница, омогућава коришћење услуге наручивања и куповине улазница. Поступак наручивања и поступак продаје обавља дистрибутер улазница. Плаћања путем Интернета, унос података о картици се врши на заштићеној страници Банке, а пренос преко Интернета у заштићеној (криптованој) форми коришћењем ССЛ протокола и ПКИ система. Ни у једном тренутку Арена не врши било који облик комуникације/трансакције и нема приступ подацима о платној картици, те не одговора за грешке/злоупотребу.

Сервиси

Желите ли да примате наш е-билтен?
Будите први који ће сазнати новине у
ШТАРК АРЕНИ.
УКУЦАЈ СВОЈУ е-маил АДРЕСУ.


Град Београд

Сва права задржана © 2018 Stark Arena
Услови коришћења wеб портала