Loading Догађаји
  • Овај догађај је прошао.

Дерби: Партизан НИС – Црвена звезда МТС

Детаљи

Датум:
17 новембар, 2019
Догађај Categories:
,

КК Партизан НИС као домаћин предстојеће дерби утакмице 7. Кола АБА ј.т.д. лиге, (Недеља, 17.11. од 20 часова) апелује на све учеснике, на и око паркета, да не дозволе било какве инциденте. По први пут смо организатори дербија у Арени, а као авангарда и највећи бренд српске кошарке, годинама најгледајни клуб АБА лиге, у прилици смо да преласком у највећу дворану у региону, омогућимо већем броју наших навијача из Србије и окружења, делом и Црвене звезде, да присуствују утакмици, што пре није био изводљиво из безбедносних разлога.

Најватреније присталице два клуба, размењивали су дуго међусобно улазнице са ривалима, а уважавајући и њихове ставове, за дерби са обе навијачке стране, определили смо се да за навијаче Црвене звезде, пустимо у продају контигент од 1.000 улазница, за сектор на источној страни нивоа 400, по цени од 700 динара. Продаја ових улазница, одвијаће се преко КК Црвена Звезда МТС. Као домаћин дербија, Партизан НИС неће никога условљавати неуношењем обележја клуба, као што су наши навијачи били условљавани у претходном периоду.

Власници сезонских улазница за утакмице КК Партизан НИС, остаће на својим местима на нивоу 200, док ће се у слободној продаји наћи одређени контигент карата за преостала места у највећој дворани на Балкану, чији ће капацитет у складу са безбедносним процедурама бити умањен за одређени број места.

У маниру правих српских домаћина, али и пословно и маркетиншки орјентисаних, друштвено одговорних људи, у обавези смо да наставимо пут великана који су водили наш најтрофејнији клуб, од Кићановића, преко Дивца и Даниловића, до Пековића, Берића и многих других.

КК Партизан НИС је угостио многе клубове и њихове челнике, па тако упућује и позив руководству Црвене звезде МТС и ставља јој на располагање један ВИП бокс код сектора за њене присталице, дајући на тај начин пример како једини европски шампион из Србије, клуб са највише међународних, регионалних и националних трофеја, четири Ф4 Евролиге, дочекује своје ривале.

Улазнице за недељни меч у продаји ће се наћи од петка, 15. новембра и то на следећим местима:

15.11.2019. Ticketline Нови Београд (Булевар Милутина Миланковића 1) од 10 до 18 часова

16.11.2019. Ticketline Нови Београд (Булевар Милутина Миланковића 1) од 10 до 16 часова

17.11.2019. Штарк Арена, од 14 часова до почетка меча

Цене појединачних улазница за дерби су:

Ниво 400 – 700 динара

Ниво 200 трибина – 900 динара

Партер – 1.400 динара

Стандард 2 – 1.100 динара

Стандард 1 – 1.400 динара

Супериор – 2.000 динара

Појединчана места у ложама (Скy Боџ) – 5.000 динара

У складу са законом о спречавању насиља на спортским борилиштима, подсећамо навијаче да ће им приликом куповине улазница бити тражено да покажу идентификациони документ.

Надамо се да ће комплетна јавност, навијачи, медији и АБА ј.т.д. лига умети да вреднују наш гест, подрже га и допринесу да све протекне коректно и без неспортског навијања, да бољи победи на пакету, а гласнији на трибинама.