Бодри црно-беле у четвртак против АЕК-а

Пријатељски меч против тима из Атине, игра се у Штарк Арени, у четвртак, 19. септембра од 18 часова. Продаја појединачних улазница од среде.

Партизан НИС ће у четвртак, 19. септембра, од 18 часова дочекати атински АЕК. Пријатељски меч, последњи који ће Парни ваљак одиграти пре одласка на Суперкуп АБА ј.т.д. лиге у Загребу, идеална је прилика за све навијаче Партиз ана НИС да дођу и пруже подршку новом тиму црно-белих. Након тријумфа на турнирима у Пољској и Румунији, као и победама у пријатељским мечевима против Слоге и Дарушафаке, кошаркаши Партизана НИС ће по први пут ове сезоне изаћи на паркет Штарк Арене пред својим навијачима.

За пријатељски меч у четвртак, важиће сезонске улазнице, а продаја појединачних карата почиње у среду, 18. септембра од 10 часова и одвијаће се на следећим местима:

18. 09. 2019.

Ticketline Нови Београд, Булевар Милутина Миланковића 1 (иза Медигруп болнице) од 10 до 18 часова

19.09.2019.

Ticketline Нови Београд, Булевар Милутина Миланковића 1 (иза Медигруп болнице) од 10 до 17 часова

Благајна Штарк Арене са јужне стране (код аутопута) од 15 часова до почетка утакмице.

За утакмицу Партизан НИС – АЕК неће бити отворен Ниво 400 Штарк Арене, а цене појединачних улазница износе:

Трибина: 600 динара

Партер: 1.000 динара

Стандард 2: 800 динара

Стандард 1: 1.000 динара

Супериор: 1.400 динара

Улаз у Штарк Aрену биће отворен за гледаоце у 16:30.

НУМЕРИСАНА МЕСТА, БЕЗБЕДНОСТ НА ПРВОМ МЕСТУ

КК Партизан НИС овом приликом напомиње да су сва места у Штарк Арени нумерисана и да ће власници улазница моћи да седну само на своја места, за која имају карту.

Такође, деци узраста до 6 година, омогућен је бесплатан улаз на утакмицу, али она неће имати своје седиште већ ће моћи да утакмицу прате седећи у крилу родитеља или пратиоца.

Након састанака које су представници КК Партизан НИС имали са представницима Евролиге, а на тему безбедности и понашања гледалаца у дворани, клуб напомиње да је осим поштовања нумерације седишта у дворани, неопходно да сви пролази у дворани буду проходни у сваком моменту, да се поштује забрана пушења у дворани, као и бацање предмета у терен или коришћење пиротехничких средстава.